четвер, 08 жовтня 2009 19:03

Михайличенко викликав двох новачків

 

10 жовтня збірна України з футболу проведе ключовий матч відбірного турніру Кубка світу-2010. У Дніпропетровську підопічні Олексія Михайличенка протистоятимуть національній команді Англії. Початок поєдинку о 19.15. Пряма трансляція — на телеканалах "Україна" і "Футбол". Головний арбітр зустрічі — Дамір Скоміна зі Словенії.

Тільки перемога в матчі з англійцями збереже шанси збірної України потрапити до стадії плей-оф. Підопічні Фабіо Капелло посіли перше місце в групі й достроково забезпечили собі вихід до фінальної частини чемпіонату світу в ПАР.

— Хочу випустити на матч з українцями 11 найкращих гравців. Принаймні у першому таймі. Після перерви зроблю деякі заміни, — каже 63-річний наставник англійців.

Михайличенко викликав 24 футболістів. Є два дебютанти — захисники Ярослав Ракицький із "Шахтаря" та Євген Хачеріді з "Динамо".

— Це найважливіший матч у циклі, і добре, що все залежить від нас. Ми будемо битися за перемогу, — запевняє 46-річний тренер українців.


Наступні матчі

14 жовтня (середа)

Андорра — Україна

Казахстан — Хорватія

Англія — Білорусь

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав двох новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути