вівторок, 30 липня 2013 06:30

"Дніпро" не повинен "поплисти" після поразки від "Зорі"

Дніпропетровський "Дніпро" програв луганській "Зорі" домашній матч чемпіонату України — 1:3. Результат став головною несподіванкою третього туру змагань.

— Певною мірою "Дніпру" не пощастило, — каже колишній гравець команди 41-річний Сергій Нагорняк. — Почала команда активно, атакувала, та гол забити не вдалося. "Зоря" діяла організовано, але моментів мала небагато. Два удари по воротах суперника — три голи. Один із них "Дніпро" забив собі. Думаю, футболістам дніпрян забракло концентрації. Коли зрівняли рахунок — подумали, що справу зроблено. А гра розладналася. Та навіть і за таких умов у команді є люди, які повинні зробити результат індивідуальними зусиллями. Не вирішили.

Тому Коноплянку замінили в перерві?

— Можливо. Євгенові бракує стабільності. Один матч грає добре, другий — гірше.

Після такої поразки підопічні Хуанде Рамоса "попливуть"?

— Не думаю. Осічки трапляються з будь-якою командою. Візьміть "Динамо". Удома не обіграли "Волинь", зате потім здобули дві перемоги поспіль. Якість гри покращили — особливо це помітно було у змаганнях проти "Севастополя".

Назвати "Зорю" якоюсь "лівою" командою не можна. Абсолютно. Добротна, міцна. Поразка для "Дніпра" має стати уроком, пізнім щепленням від самозаспокоєності.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" не повинен "поплисти" після поразки від "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути