понеділок, 24 вересня 2012 16:07

"Звільнення Сьоміна логічне" - Саленко

"Звільнення Сьоміна логічне" - Саленко
"Даремно Сьомін повертався до Києва" - Сьомін ФОТО: time-football.com

Сьогодні київське "Динамо" офіційно звільнило Юрія Сьоміна. Gazeta.ua попросила прокоментувати це рішення колишнього гравця киян Олега Саленка.

"Керівництво клубу затягнуло з рішенням, тому частку відповідальності воно також несе, - каже експерт. - Влітку Сьоміну купили гравців, які не підходили під його стиль гри. Очевидні були проблеми в роздягальні "Динамо" — Шовковський прямо про це заявив. Я думаю, Сьомін десь за місяць ще виступить публічно і багато цікавого розповість. А звільнення логічне: команду треба було підштовхнути емоційно."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" звільнило Сьоміна - офіційно

Наступником Юрія Павловича називають нинішнього спортивного директора Олексія Михайличенка.

"У роздягальні "Динамо" треба навести лад. Я думаю, це буде головним завданням для наступника Юрія Павловича. Щодо ігрових цілей на цей період: вийти з групи у Лізі чемпіонів. Там нічого абсолютно не втрачено, програли фавориту групи. У чемпіонаті України шанси на перше місце примарні. Тому зараз треба ставити локальну мету: за підсумками осінньої частини сезону, щонайменше, зберегти нинішнє відставання від "Шахтаря" (шість очок)."

Юрій Сьомін вперше очолив "Динамо" наприкінці 2007-го. Ефективно "почистив" склад команди, згодом виграв чемпіонат 2008/09, того ж сезону дійшов до півфіналу Кубку УЄФА. Влітку 2009-го повернувся до московського "Локомотива". Досяг з ним посередніх результатів і з початку 2011-го знову став біля керма київського клубу. За півтора роки не виграв жодного трофею, крім Суперкубку-2011, зате влітку пройшов нідерландський "Феєноорд" та німецьку "Борусію" і вивів "Динамо" до групового турніру Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Сьомін подав у відставку - ЗМІ

"Перший прихід Сьоміна заслуговує оцінки "добре", другий — "погано", - підсумовує Саленко. - Тому назагал Юрій Павлович попрацював у Києві на "задовільно". Вважаю, даремно він повертався до Києва."

Зараз ви читаєте новину «"Звільнення Сьоміна логічне" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути