понеділок, 24 вересня 2012 13:00

"Іноді хочеться кричати" - Шовковський

"Іноді хочеться кричати" - Шовковський
"Терпінням доведеться запастися всім - і нам, і вболівальникам" - Шовковський ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський після вчорашньої поразки від донецького "Шахтаря" в 1/16 фіналу Кубка України заявив про величезні проблеми в грі своєї команди і закликав уболівальників запастися терпінням.

"За якістю гри "Шахтар" вже давно грає краще за нас. Хотілося б сказати, що це випадковість, але так нахабно брехати в очі уболівальникам я не можу. Це певна закономірність. Я думаю, давно настав час приймати якісь рішення. Рішення потрібно прийняти обдумані, зважені і кожен повинен відповідати за якість своєї гри.

Те, як все відбувається - так не повинно бути. З приводу рахунку можна говорити все що завгодно, але якщо ми третю гру отримуємо 3-4 м'ячі, то у нас великі проблеми в грі команди, як в обороні, так і в нападі", - сказав Шовковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьомін не писав заяву про відставку - ЗМІ

У той же час, він не став конкретизувати, наскільки серйозні зараз проблеми всередині колективу.

"Є речі, які говорити неприйнятно і виносити їх за межі роздягальні немає ніякого сенсу. Але іноді хочеться кричати. Але щоб там не відбувалося, кожен повинен шукати причини в собі і повинен думати над тим, як поліпшити якість своєї гри. Адже і перший, і другий гол - це наслідок помилок. Помилка в одній грі - це припустимо. Помилки у двох-трьох іграх - це вже говорить про тенденції, не найкращі для нас, на жаль", - зазначив Шовковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" встановило три антирекорди у матчі з "Шахтарем"

Голкіпер "Динамо" також закликав уболівальників запастися терпінням, натякнувши на те, що кадрових рішень поки не передбачається.

"Зараз посипати попелом не можна. Потрібно виходити з тієї, м'яко кажучи, болотної ситуації, в яку ми потрапили. Але чемпіонат продовжується і треба виходити на футбольне поле і грати. Буде нелегко, буде багато критики. Я розумію наших уболівальників і жодною мірою не намагаюся просити у них підтримки, хоча вона, безумовно, для нас важлива. Я розумію їх емоції. Я сам киянин, я сам уболівальник київської команди, я з семирічного віку граю за "Динамо". Але терпінням доведеться запастися всім - і нам, і вболівальникам. Ну а рішення є кому приймати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" декласував "Динамо": результати 1/16 фіналу Кубка України

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Кубка України "Шахтар" - "Динамо" завершився вчора перемогою "гірників" з рахунком 4:1.

Зараз ви читаєте новину «"Іноді хочеться кричати" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути