неділя, 16 жовтня 2016 11:59

Зозуля відіграв тайм проти "Реала"

Зозуля відіграв тайм проти "Реала"

Роман Зозуля провів на полі у матчі між "Бетісом" і "Реалом" другу половину зустрічі, але зумів відзначитися лише жовтою карткою.

У перерві матчу, коли на табло горів рахунок 0:4, Густаво Пойєт вирішив спробувати змінити ситуацію на полі, відправивши у гру Альваро Сехудо і Романа Зозулю.

Роман багато працював на руйнування дій суперника, діючи при цьому досить настирливо і агресивно. Не дарма ближче до завершення зустрічі Зозуля отримав попередження за грубуватий підкат проти Лукаса Васкеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозуля потрапив у заявку "Бетіса" на матч проти "Реала"

Також українець відзначився кількома непоганими короткими передачами у чужому штрафному майданчику, коли намагався знайти скидками і пасами партнерів, зокрема Рубена Кастро. Однак старання Зозулі виявилися безуспішними. "Бетіс" не виглядав колективом, здатним нав'язати супернику серйозну інтригу.

Вихід Зозулі на поле став для нього лише третім у нинішньому сезоні. Роман не може похвалитися результативними успіхами в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команди Кравця і Зозулі програли: результати 7-го туру чемпіонату Іспанії

Зустріч завершилася з рахунком 6:1 на користь гостей, в яких відзначилися Рафаель Варан (4-я хвилина), Карім Бензема (31), Марсело (39), Іско (45, 62) і Кріштіану Роналду (78). У "Бетіса" гол престижу забив Альваро Сехудо (55).

Мадридський "Реал" у турнірній таблиці Примери займає друге місце (18 очок), поступаючись за додатковими показниками "Атлетико". "Бетіс" з вісьмома балами йде на 15-му рядку.

Бетіс - Реал Мадрид 1:6 (0:4, 1:2)

Голи: 0:1 - 4 Варан, 0:2 - 31 Бензема, 0:3 - 39 Марсело, 0:4 - 45 Іско, 1:4 - 55 Сехудо, 1:5 - 62 Іско, 1:6 - 78 Роналду .

Бетіс - Адан, Піччіні, Манді, Пеццелья, Дурмісі, Брашанац (Зозуля, 46), Петрос, Мартен (Себальос, 67), Санчес, Алегрія (Сехудо, 46), Рубен Кастро.

Реал Мадрид - Навас, Карвахаль, Пепе, Варан, Марсело, Ковачич (Васкес, 65), Кроос, Іско, Бейл (Асенсіо, 79), Бензема (Мората, 75), Роналду.

Попередження: Іско (43), Пеццелья (49), Сехудо (64), Зозуля (77), Петрос (90).

Зараз ви читаєте новину «Зозуля відіграв тайм проти "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути