субота, 16 березня 2013 15:45

"Зоря" впевнено переграла "Волинь"

"Зоря" впевнено переграла "Волинь"
Дублем у ворота лучан відзначився Даніло ФОТО: football.ua

Луганська "Зоря" переграла луцьку "Волинь" у матчі 21-го туру української прем'єр-ліги. Гра у Луганську завершилася з рахунком 3:1. Вже на 20-й хвилині підопічні Вернидуба вели в рахунку з різницею в два м'ячі - Данило двічі змусив капітулювати Максима Старцева, забивши і з гри, і з пенальті, повідомляє "Чемпионат.com".

На 34-й хвилині "Волинь" відповіла голом Душана Савича. Можливо, лучани змогли б відігратися, але на початку другого тайму захисник гостей Сергій Сімінін отримав другу жовту картку і відправився відпочивати. "Зоря" ж не втратила можливості розіграти зайвого: на 75-й хвилині Яннік Болі замкнув простріл Хомченовського. "Волинь" вже не зуміла відігратися. Таким чином, луганський клуб вийшов на 6-е місце, набравши 28 очок. "Волинь" же залишилася на 12-й позиції.

"Перш за все, користуючись нагодою, хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за гру у Кривому Розі. Сьогодні хлопці налаштувалися на гру, показали той футбол, який ми і хотіли. Повністю переграли суперника за всіма компонентами. З "Волинню" можна грати у верховий футбол, у них дуже високорослі футболісти. Пропустили зі стандарту, працюємо над цією проблемою.

Ігнатієвич дограв як міг, у нього розпух гомілкостоп. Завтра вже будемо знати, що з ним. Він може грати і захисника, і лівого хава. А Чайковський у нас взагалі універсал, грає на будь-якій позиції, куди його не постав. Не вчасно зламався наш капітан Микита Каменюка, довелося перебудовуватися. Задоволений грою і Даніло, і Болі", - сказав Юрій Вернидуб в ефірі каналу "Футбол".

Чемпіонат України

21-й тур

Зоря - Волинь 3:1 (2:1, 1:0)

Голи: 1:0 - 14 Даніло, 2:0 - 18, пенальті Даніло, 2:1 - 34 Савич, 3:1 - 75 Болі.

Зоря - Левченко, Ігнятієвич (Любенович, 46), Ярмаш, Вернидуб, М. Іг. Білий, Грицай, Чайковський, Хомченовський, Шуньїч, Ліпартія (Болі, 63), Даніло (Галюза, 81).

Волинь - Старцев, Шиков, Занєв (Насонов, 82), Ілієв, Шандрук, Пилипчук (Масло, 72), Бікфалві, Ізворану (Приндета, 46), Сімінін, Бабир, Савич.

Попередження: Сімінін (13), Шиков (16), Ізворану (35), Грицай (40), Ліпартія (62), Болі (65), Пилипчук (67), Насонов (83), Любенович (84).

Вилучення: Сімінін (52).

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" впевнено переграла "Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути