вівторок, 11 червня 2013 18:00

Зідан захотів стати помічником нового тренера "Реала"

Зідан захотів стати помічником нового тренера "Реала"
Колишній футболіст мідмовився стати спортивним директором "Реала" ФОТО: peoples.ru

Колишній півзахисник збірної Франції з футболу Зінедін Зідан має намір стати помічником нового наставника мадридського "Реала". Про це повідомляє AS.

За інформацією джерела, Зідан провів переговори з Карло Анчелотті, який вважається основним кандидатом на роботу в "Реалі". Італієць, який нині очолює ПСЖ, готовий взяти француза в асистенти, якщо очолить мадридську команду. Зідан грав під керівництвом Анчелотті в туринському "Ювентусі" в 1999-2001 роках.

Раніше президент "Реала" Флорентіно Перес пропонував Зідану зайняти посаду спортивного директора, однак він відмовився. AS пише, що француз говорив своїм друзям, що не хоче працювати в офісі. Також колишній капітан збірної Франції не любить спілкуватися з пресою, а на посаді спортивного директора йому довелося б приділяти багато часу ЗМІ.

За відомостями AS, ПСЖ готовий відпустити Анчелотті в тому випадку, якщо зі спортивного директора Леонардо буде знята дев'ятиматчева дискваліфікація. Бразилець був покараний за те, що штовхнув суддю після матчу чемпіонату Франції. Через дискваліфікацію Леонардо не може займатися футбольною діяльністю, в тому числі перебувати на кромці під час матчів. Якщо апеляція ПСЖ на дискваліфікацію бразильця буде задоволена, то він з великою часткою ймовірності очолить команду, і тоді Анчелотті піде в "Реал".

Зідан виступав за "Реал" з 2001 по 2006 рік, вигравши з командою чемпіонат Іспанії і Лігу чемпіонів. Після завершення кар'єри в 2006 році француз деякий час був спортивним директором, а потім став тренером однієї з молодіжних команд "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Зідан захотів стати помічником нового тренера "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути