понеділок, 17 грудня 2012 18:21

Колліна розсудить поєдинок Зідана і Роналдо

Колліна розсудить поєдинок Зідана і Роналдо
Зідан зіграє в матчі проти бідності. Фото: armfootball.com

Сорок футбольних зірок минулого і сьогодення приєднаються до послів доброї волі Програми Розвитку ООН Роналдо і Зінедіна Зідана для участі в десятому щорічному Матчі проти бідності. Він відбудеться 19 грудня в бразильському Порту-Алегрі.

Матч привертає увагу до боротьби з глобальними проблемами і ставить завдання підтримуватиме проекти, спрямовані на протистояння бідності в Бразилії та Африці за допомогою фінансів, зароблених від продажу квитків, спонсорських прав і прав на трансляцію. Всі квитки на матч у Порту-Алегрі вже розпродані. Головним рефері буде прославлений італійський арбітр, куратор українських суддів П'єрлуїджі Колліна.

Команда Роналдо

Дарлен, Діда, Кафу, Сержіньо, Ревер, Жуніор Байано, Роке Жуніор, Роберто Карлос, Вілліам, Лукас, Жуніньо Пауліста, Зіньо, Джалмінья, Рожер, Зіко, Денілсон, Роналдо, Неймар, Леандро Дам'яна, Бебето, Кака, Ромаріо, Едмундо , Пауліна.

Головний тренер: Карлос Алберто Паррейра

Команда Зідана

Вітор Байя, Жуліано Беллетті, Дієго Кавальєрі, Емерсон, Фернандо Йерро, Мічел Сальгадо, Фернандо Коута, Хуан Пабло Сорін, Паоло Монтеро, Карлос Гамарра, Хидетоші Наката, Зінедін Зідан, Деку, Сантьяго Соларі, Фредрік Юнгберг, Хуан Роман Рікельме, Крістіан Карамбе , Алекс де Соуза, Педру Паулета, Себастьян Абреу, Халк, Фалькао, Маріо Жардел.

Головний тренер: Луїс Феліпе Сколарі

Зараз ви читаєте новину «Колліна розсудить поєдинок Зідана і Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути