субота, 26 червня 2010 14:27

Збірну Італії поховали у блакитних трунах на футбольному полі (ФОТО)

Футболісти та тренерський штаб збірної Італії рано вранці повернулися на батьківщину з ПАР після провалу на чемпіонаті світу.

В аеропорту Риму, де команду залишила частина гравців, фанати зустріли національну збірну криками "Ганьба". Більшого всього образ дісталося капітану італійців Фабіо Каннаваро і Альберто Джилардіно.

Проте один з прихильників збірної похвалив головного тренера Марчело Ліппі словами: "Ви все одно залишаєтеся великим. Ви допомогли нам стати чемпіонами світу один раз ".

Півзахисник команди Сімоне Пепе закликав усіх шанувальників збірної до терпимості, згадавши скандальну статтю, в якій були зображені одинадцять блакитних домовин на футбольному полі, повідомляє La Gazzetta della Sport.

"Напевно, людина, яка це намалював, працює гробарем. Сподіваюся, незабаром йому самому виготовлять труну.

Звичайно, ми пригнічені і розчаровані. Для нас виліт у першому раунді чемпіонату світу - справжня спортивна трагедія. Я приймаю критику, але зображувати нас в гробах на першій сторінці газети - це занадто", - цитує Пепе Football Italia.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу в ПАР італійці зіграли внічию зі збірними Парагваю (1:1) і Нової Зеландії (1:1), а у вирішальному матчі групового турніру поступилися Словаччині (2:3) і посіли останнє місце в групі F.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірну Італії поховали у блакитних трунах на футбольному полі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути