вівторок, 15 листопада 2016 23:24

Збірна України завершила рік перемогою над Сербією
7

Збірна України переграла у товариському матчі Сербію з рахунком 2:0. Матч проходив у Харкові. М'ячі забили Євген Шахов і Андрій Ярмоленко. Робимо перші висновки після гри.

Як і очікувалося, українська збірна збалансувала функціональний стан і продемонструвала цілком пристойну гру. На відміну від матчу з Фінляндією, українцям удалося уникнути провалів. Наприкінці обох таймів саме наша команда додавала, а суперник змушений був захищатися.

Збірна зіграла дуже раціонально. Українці у найкращих традиціях класних команд легко відбили стартовий натиск суперника на початку гри й одразу після перерви, продемонструвавши вміння тримати удар. А потім завдали разючих ударів у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна перемогла Фінляндію і вийшла на друге місце

Схоже, в Україні з'явилося покоління, яке може досягти більшого, ніж їхні попередники. Талант Віктора Циганкова вже видно неозброєним оком. Від матчу до матчу все впевненіше почувається Олександр Зінченко. Не зіпсував каші й Артем Бесєдін.

Українцям щось треба робити з пенальті. Двічі нас пробачив суддя матчу. До того ж рефері призначив абсолютно "лівий" 11-метровий, який намалював Ярмоленко. А потім ми дивуємося арбітрам, які, на нашу думку, несправедливо засуджують нас у відповідальних матчах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко відвідав воїнів АТО в госпіталі

Андрій Шевченко, схоже, присоромив скептиків, які сумнівалися в його тренерських якостях. Принаймні досі ніхто з молодих українських тренерів не починав так упевнено. Ім'я, яке Шева заробив на Заході, дозволило йому не маринувати свій тренерський талант на посаді шостого помічника тренера, а почати роботу в розквіті сил. І це вже приносить перші плоди.

Україна - Сербія 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 38 Шахов, 2:0 - 87, пенальті Ярмоленко.

Україна - Бойко, Кривцов, Ордець, Бутко, Федецький, Шахов (Зінченко, 77), Малишев, Циганков (Ярмоленко, 65), Сидорчук (Ротань, 46), Караваєв (Петряк, 46), Зозуля (Бесєдін, 62).

Сербія - Райковіч (Йованович, 46), Тошич (Максимовіч, 83), Мітровіч, Пейчіновіч, Младеновіч, Тошич (Марковіч, 46), Гудель, Катаї (Мітровіч, 69), Радоя, Ігньовскі (Іванович, 77), Павлович (Пешич, 46).

Попередження: Зозуля (61), Ротань (79), Йовановіч (87).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко зачитав реп, Рауль заспівав оперу: як розважається збірна України

Зараз ви читаєте новину «Збірна України завершила рік перемогою над Сербією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути