Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2014 13:05

Збірна України з хокею здобула першу перемогу на ЧС-2014

Збірна України з хокею здобула першу перемогу на ЧС-2014
Фото: zn.ua

Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті світу з хокею в Дивізіоні IА. У поєдинку другого туру підопічні Андрія Назарова впевнено переграли команду Угорщини - 3:0.

З перших хвилин українські хокеїсти позначили свою перевагу, часом надовго замикаючи суперника в його зоні. Відкрили рахунок синьо -жовті, вдало використавши чисельну перевагу - свою першу шайбу в складі збірної України закинув Євген Бєлухін.

Вдала гра в більшості дозволила українцям нарощувати свою перевагу в рахунку вже в другому періоді. Спочатку Шафаренко виявився найспритнішим на добиванні, а через півтори хвилини Тимченко вдало підібрав шайбу, яка відскочила від лицьового борту, і переправив її в сітку воріт збірної Угорщини.

Збірна України виходить на другу сходинку турнірної таблиці. У середу наша команда зіграє з японцями. Нагадаємо, що путівки в елітний хокейний дивізіон отримають дві найсильніші команди турніру в Південній Кореї.

Хокей. ЧС-2014. Дивізіон IА

Угорщина - Україна - 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)

Шайби: Бєлухін ( Міхнов , Благой ) , 4:57 -бол . (0:1) . Шафаренко (Тимченко , Петрухно ), 29:39 - 5х3 (0:2). Тимченко ( Петрухно , Матерухін ), 30:52 -біл. (0:3).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з хокею здобула першу перемогу на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути