вівторок, 09 червня 2015 23:02

Збірна України обіграла Грузію у товариському матчі

Збірна України обіграла Грузію у товариському матчі
ffu.org.ua

Контрольним матчем зі збірною Грузії українська національна команда завершила підготовку до гри Євро-2016 проти Люксембурга - більше товариських матчів не заплановано.

Тренерський склад на чолі з Фоменком подивився майже всіх, кого хотів побачити в справі. Не було лише П'ятова, Ярмоленка і Кучера, але їх можливості і так добре відомі Михайлу Фоменку.

Збірна України хоч і виграла, проте перемогу легкою не назвеш. Грузини нітрохи не поступалися нам, і в окремих епізодах лише майстерність Бойка рятувало наші ворота. Ще раз м'яч влучив у поперечину воріт українського воротаря.

Штанга, тільки з протилежного боку поля, дозволила українцям відкрити рахунок. М'яч вийшов курйозним: захисник невдало намагався підключити до гри воротаря, м'яч влучив у штангу і відскочив до Кравця. Артем забив вже в незахищені ворота.

Збільшив перевагу Коноплянка, який красиво у падінні випередив захисника.

Всі гольові моменти наша збірна створила після перерви, коли Михайло Фоменко зробив 5 замін. Команда заграла набагато агресивніше, звідси і небезпечні моменти біля воріт грузинів.

В обороні ж проблем вистачало. Суперник грав не надто швидко, але і в такій ситуації змушував наших захисників помилятися. Одного разу вдалося забити. Наприкінці зустрічі точний удар головою завдав Вацадзе - 2:1, повідомляють "Вести".

Товариський матч

Грузія - Україна 1:2 (0:0, 1:2)

Голи: 0:1 - 57 Кравець, 0:2 - 67 Коноплянка, 1:2 - 81 Вацадзе.

Грузія - Лорія, Двалі, Наваловський, Кашия (Салуквадзе, 46), Лобжанідзе (Аладашвілі, 71), Окріашвілі (Кенія, 46), Кобахідзе, Казаїшвілі (Вацадзе, 71), Ананідзе, Амісулашвілі, Цхададзе (Чантурія, 46).

Україна - Бойко, Гармаш (Сидорчук, 46), Ракицький, Хачеріді, Ксьонз, Ротань (Тимощук, 46), Морозюк, Степаненко (Рибалка, 46), Гусєв (Шевчук, 46), Коноплянка (Олійник, 76), Селезньов (Кравець , 46).

Попередження: Хачеріді (7).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України обіграла Грузію у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути