вівторок, 09 червня 2015 20:04

Товариський матч. Грузія - Україна - 1:2

Товариський матч. Грузія - Україна - 1:2
Збірна України обіграла Грузію у товариському матчі ffu.org.ua

Доброго вечора, друзі! Сьогодні національна збірна України зіграє товариський матч проти Грузії. Спаринг пройде в австрійському Лінці на стадіоні "Кунштрасен Лінцер" і стартує о 21:00. Наш сайт проведе текстову трансляцію поєдинку.

Вже у неділю синьо-жовті зіграють офіційний матч кваліфікаційного раунду до Євро-2016 проти Люксембурга. Збірна України прийме суперника у Львові. У листопаді команда Михайла Фоменка обіграла збірну герцогства - 3:0. Хет-триком відзначився Андрій Ярмоленко. Товариська зустріч з грузинам - це частина підготовки до протистояння з Люксембургом. 

Тому сьогодні можна і потрібно очікувати на ротацію складу від Михайла Івановича. Тим більше, що виклик у збірну не отримав Артем Федецький. Він не зможе зіграти з Люксембургом через дискваліфікацію. Травмовані Кучер та Зозуля. 

Товариський матч

Грузія - Україна

Грузія: Лорія, Лобжанідзе, Кашия, Амісулашвілі, Казашвілі, Окріашвілі, Ананідзе, Цхададзе, Кобахідзе, Двалі, Наваловський

Запасні Грузії: Ревішвілі, Квасхвадзе, Махарадзе, Даушвілі, Чантурія, Тотадзе, Аладашвілі, Вацадзе, Кенія, Папушвілі, Цінзадзе

Україна: Бойко, Морозюк, Хачеріді, Ракицький, Ксьонз, Степаненко, Гармаш, Ротань, Гусєв, Коноплянка, Селезньов

Запасні України: П'ятов, Шевченко, Кучер, Ярмоленко, Олійник, Шевчук, Будковський, Сидорчук, Гладкий, Кравець, Рибалка, Малишев, Пилявський

Фоменко виставив на гру склад наближений до основного. Винятком стала позиція голкіпера. Місце у воротах зайняв фіналіст Ліги Європи Денис Бойко. Також досить експериментально виглядає захисна лінія. Тренерський штаб дає дебютувати у синьо-жовтій футболці 28-річному захиснику "Дніпра" Павлу Ксьонзу. Єдиний нападник - Євген Селезньов. 

Команди відспівали національні гімни. Першим звучав "Ще не вмерла України".

Капітан Анатолій Тимощук сьогодні не потрапив в основу на гру. Капітанську пов'язку носить Руслан Ротань.

Головний арбітр матчу - 35-річний австрієць Маркус Хаметер.

ПЕРШИЙ ТАЙМ

1 Гра розпочалася. Відразу зазначимо, що Гусєв закриває позицію правого захисника. Можливо, саме динамівець зіграє на місці Федецького у матчі з Люксембургом.

4 Українці починають активніше: більше володіють м'ячем і насідають на ворота грузинів. 

5 Перший удар на рахунку Гармаша. Денис пробив вище воріт головою

7 Грузини виконали штрафний, але ніхто з гравців не зміг дотягнутися до м'яча. 

8 М'яч влучив у лікоть Двалі, але арбітр порахував, що гра рукою було не навмисною. 

10 На трибунах нечисленні, але активні вболівальники заспівали "Хто не скаче, той москаль"

13 Ми вже згадували, що цей спаринг - це підготовка українців до матчу з Люксембургом. Грузини теж готуються до відбірного поєдинку. Команда Кахабера Цхададзе зіграє з Польщею.

16 Важко дається українцям перехід центра поля. Поки зовсім без моментів. 

17 Цікаво, чи новий голова Одеської ОДА дивиться матч і за кого вболіває Михайло Саакашвілі

19 Кобахідзе класно вистрілив з кута штрафного майданчика у дальній кут воріт. М'яч пройшов повз ворота. Бойко висловив кілька компліментів своїм польовим партнерам.

22 Запасні збірної України пішли розминатися. Невже будуть ранні заміни?

24 Ротань виконав штрафний. Гравці збірної Грузії вибили м'яч подалі від штрафного майданчика

28 Селезньов невлучно пробив по воротах Лорії. Поки вболівальники на трибунах ведуть себе активніше, ніж гравці на полі.

32 Ксьонз і Гусєв помінялися місцями. Тепер дебютант збірної перейшов на позицію правого захисника. Морозюк, який повернувся до київського "Динамо", діє зліва у захисті

36 Українці володіють м'ячем. Грузини майже всім складом, за винятком Цхададзе, перебувають на своїй половині поля

42 Оператори трансляції розважаються показуючи тренерські лавки і запасних. Здається, там справді цікавіше, ніж на полі. 

45 Нічого не додає арбітр до першого тайму. Поки нулі на табло. За 45 хвилин українці не завдали жодного удару у площину воріт суперника. Хочеться вірити, що за 15 хвилин команди заграють цікавіше.

ПЕРЕРВА

ДРУГИЙ ТАЙМ

46 Наставники обидвох збірних провели кілька замін. В України на поле вийшли В'ячеслав Шевчук, Анатолій Тимощук, Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук та Артем Кравець. На лавку сіли Селезньов, Ротань, Степаненко, Гармаш і Гусєв. Морозюк перейшов на позицію правого півзахисника замість Гусєва. Дебютант Ксьонз залишився грати у захисті праворуч.

У Грузії Чантурія замінив Цхададзе. Кенія вийшов замість Окріашвілі.

47 "Одна, єдина, соборна України" - вболівальники не дрімають.

49 Бойко рятує ворота після удару Левана Кенії. Грузини агресивно розпочинають другий тайм

56 Кравець не влучив у ворота з чудової позиції. Відзначимо пас-цукерочку від Стдорчука.

57 ГООООООООООООООООООЛ! Артем Кравець забиває Грузії! Лорія і Двалі зробили все, щоб допомогти нападнику відкрити рахунок. Воротар не зміг зупинити м'яч ногами (не всім бути Нойером), той влучив у штангу і відскочив до Кравця. Артему не залишалося нічого іншого, як відправити сферу у ворота 

63 Відзначимо, що Ксьонз виглядає не надто переконливо. Питання заміни Федецького залишається відкритим

68 ГООООООООООООООООООЛ! Ну це вже зовсім інша справа. Євген Коноплянка подвоює перевагу українців. Хавбек скористався навісом з правого флангу від Морозюка і зумів вже у падінні ногою переправити м'яч у ворота. Лобжанідзе нічого не зміг вдіяти з Коноплянкою

70 Рибалка наважився на дальній удар. Лорія на місці

71 Вацадзе замінив Казаїшвілі, а Аладашвілі - Лобжанідзе

72 Відзначимо, що заміни Фоменка у перерві матчу зробили свою справу. Особливо виділяється Сидорчук. Такою грою Сергій заслужив місце в основі у зустрічі з Люксембургом. Рибалка поки шукає своє місце у збірній.

76 Денис Олійник виходить замість Коноплянки

81 ГОЛ! Грузини скоротили розрив у рахунку. Кенія з правого флангу нашої оборони навісив у воротарський майданчик і Вацадзе головою вколотив м'яч у ворота. Тут навіть Бойко був безсилий

83 Бойко рятує ворота після удару грузинів

84 Чантурія влучає у поперечину. Зовсім не нудна кінцівка у нас

88 Вболівальники збірної України співають гімн України.

90 Дві хвилини додав арбітр до другого тайму.

90+2 Все! Збірна України перемагає Грузію з рахунком 2:1. Голи у складі нашої команди забили Кравець і Коноплянка. Тепер синьо-жовті з гарним настроєм підходять до зустрічі з Люксембургом. Що стосується самого матчу, то українці провели два різних тайми. Заміни у перерві позитивно вплинули на гру команди. Будемо сподіватися, що у неділю збірна зіграє з меншою кількістю помилок і більше впевнено. 

Дякуємо за увагу! Завтра зранку слідкуйте за онлайном матчу збірної України U-20 у матчі з Сенегалом на Кубку світу. 

Зараз ви читаєте новину «Товариський матч. Грузія - Україна - 1:2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути