Ексклюзиви
вівторок, 26 березня 2013 23:06

Збірна України в Одесі обіграла Молдову

Збірна України в Одесі обіграла Молдову
Хачеріді забив молдаванам другий гол. Фото: sport-xl.net

На змерзлому полі стадіону "Чорноморець" в Одесі завершилася зустріч національних команд України та Молдови в рамках відбіркового циклу чемпіонату світу - 2014. Збірна України відсвяткувала перемогу над гостями з рахунком 2:1.

З перших хвилин господарі заволоділи ігровою і територіальною перевагою, створили ряд непоганих моментів для взяття воріт, проте до перерви рахунок відкритий не був. В середині другого тайму українці досягли свого - на 61-й хвилині Євген Селезньов навісив у штрафний, Роман Зозуля головою скинув під удар Ярмоленку, і Андрій відкрив рахунок у протистоянні. Через дев'ять хвилин Євген Хачереді закріпив успіх збірної України, головою відправивши м'яч у ворота після подачі Олега Гусєва з кутового.

Команда Молдови зуміла провести свій гол - відмінним ударом з дальньої дистанції відзначився Олександр Суворов на 80-й хвилині. Під завісу гри у складі збірної України дебютував Дмитро Гречишкін - 21-річний півзахисник "Шахтаря" замінив на полі "Чорноморця" Олега Гусєва. Перед фінальним свистком Тарас Степаненко отримав вилучення за небезпечну гру проти Віталія Бордіяна.

Таким чином, перемігши Молдавію, збірна України набрала вісім очок і продовжує боротьбу за вихід у фінальну частину чемпіонату світу - 2014.

Чемпіонат світу - 2014

Відбірний цикл. Європа

Група Н. 7-й тур

Україна - Молдова - 2:1

Голи: Ярмоленко, 61 (1:0); Хачеріді, 70 (2:0); Суворов, 80 (2:1).

Попередження: Селезньов, 59 - Георгієв, 60.

Вилучення: Степаненко, 90+2 - немає.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України в Одесі обіграла Молдову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути