понеділок, 08 серпня 2011 03:04

Збірна Швеції втратила двох гравців перед матчем з Україною

Збірна Швеції втратила двох гравців перед матчем з Україною

Національна збірна Швеції втратила двох виконавців перед товариським матчем з Україною. Через травми до Харкова не приїдуть голкіпер Йохан Віланд (на фото) та нападаючий Ола Тойвонен.

"Швеція зіграє з Україною без головної зірки — Златана Ібрагімовича, - каже "Gazeta.ua" Рафаель Мараньяо, бразильський журналіст, який живе і працює у Стокгольмі. - Також команда Еріка Хамрена через травми втратила ще двох виконавців. Голкіпера "Копенгагена" Йохана Віланда замінить страж воріт поточного лідера чемпіонату Швеції "Хельсінборга" Пер Ганссон. Замість нападаючого голландського ПСВ Ола Тойвонена наставник "Тре крунур" викликав молодого півзахисника туринського "Ювентуса" Альбіна Екдаля."

Всього у заявці шведів на матч з Україною 18 футболістів. Про відсутність Ібрагімовича було відомо заздалегідь. Також Хамрен не зможе розраховувати на Олофа Мельберга з грецького "Олімпіакоса". Тренерський штаб вирішив надати можливість обом футболістам провести повноцінну передсезонну підготовку у своїх клубах.

Щодо України, то Олег Блохін також зробив дві вимушені заміни. Через травми не зможуть допомогти команді захисник Андрій Русол та голкіпер Олександр Шовковський. Їх замінять Євген Чеберячко та Олександр Рибка відповідно.

Навряд чи зіграє проти Швеції і Олег Гусєв. Після матчу чемпіонату України з "Карпатами" футболіст залишав стадіон накульгуючи. Травму підтвердив і наставник киян Юрій Сьомін.

"Проти Гусєва було зіграно дуже грубо, ззаду. Він дограв матч, дякую йому за це! Але чи зможе він вийти на поле в матчі збірних України та Швеції, я не знаю. Думаю, що ні."

Нагадаємо, поєдинок пройде 10 серпня у Харкові. Пряма трансляція матчу відбудеться на телеканалі "Інтер" (початок ? о 21.00).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Швеції втратила двох гравців перед матчем з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути