неділя, 10 лютого 2013 11:13

Збірна Польщі прислала шпигуна на матч України і Норвегії

Збірна Польщі прислала шпигуна на матч України і Норвегії
Віктор Догадайло ФОТО: dynamo.kiev.ua

Не тільки помічники наставника мадридського "Реала" Жозе Моуріньо приїхали в Севілью на матч національної збірної України. За товариським поєдинком також спостерігав польський шпигун. Про це Gazeta.ua розповів український тренер, футбольний експерт і член науково-методичної ради Федерації Футболу України Віктор Догадайло.

Нагадаємо, 22 березня у Варшаві українці зіграють з поляками матч відбору на ЧС-2014. Для нас цей поєдинок буде ключовим у кваліфікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічники Моуріньо стежили за Ярмоленком у матчі з Норвегією

"З боку Польського футбольного союзу на матчі був присутній Петер Маранда, - каже Віктор Гаврилович. - Це представник УЄФА. Він відповідає за тренерську освіту у Польщі. Він був на матчі Україна — Норвегія у Севільї і повністю моніторив всю гру українців."

У свою чергу, збірна України також слідкувала за суперником. Помічники Михайла Фоменка Володимир Онищенко та Олександр Заваров відвідали матчі збірної Польщі проти Румунії та Ірландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко і Заваров слідкували за Польщею

Нагадаємо, Україна 6 лютого перемогла Норвегію — 2:0. Це був дебют для Михайла Фоменка. Голи у першому таймі забили Микола Морозюк та Андрій Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Польщі прислала шпигуна на матч України і Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути