пʼятниця, 09 жовтня 2015 13:08

Збірна Бразилії програла чилійцям на старті відбору Кубка світу-2018

Збірна Бразилії програла чилійцям на старті відбору Кубка світу-2018
globoesporte.globo.com

Футболісти збірної Бразилії зазнали поразки від команди Чилі у виїзному матчі першого туру відбіркового турніру Кубка світу-2018 року Південноамериканської конфедерації футболу (КОНМЕБОЛ).

Зустріч, що відбулася в четвер в Сантьяго (Чилі), завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів. Перший м'яч у грі на 72-й хвилині провів Едуардо Варгас, а на 88-й відзначився Алексіс Санчес.

Збірна Аргентини в Буенос-Айресі поступилася команді Еквадору - 0:2. У складі переможців голи забили Фріксон Ерас (81) і Феліпе Кайседо (82).
Нападник аргентинців Серхіо Агуеро отримав травму ноги і був замінений на Карлоса Тевеса на 24-й хвилині. Як повідомив головний тренер збірної Аргентини Херардо Мартіно, чиї слова наводить Рейтер, футболіст англійського "Манчестер Сіті" пропустить наступний матч відбіркового турніру на виїзді проти команди Парагваю, який відбудеться 14 жовтня.

Команда Парагваю завдала гостьову поразку збірної Венесуели - 1:0. Єдиний м'яч на рахунку гравця київського "Динамо" Дерліса Гонсалеса на 85-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії програла чилійцям на старті відбору Кубка світу-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути