вівторок, 22 листопада 2011 16:35

Заваров досі не дочекався мільйона доларів від "Арсеналу"

Заваров досі не дочекався мільйона доларів від "Арсеналу"

Київський "Арсенал" поки не поспішає розлучатися з мільйоном доларів, який він повинен заплатити тренеру Олександру Заварову за незаконне звільнення.

Нагадаємо, спортивний арбітражний суд Лозанни задовольнив позов колишнього головного тренера київського "Арсеналу" Олександра Заварова до власника клубу Вадима Рабиновича.

Суд визнав, що Заваров в січні 2010 р. був звільнений незаконно, і постановив виплатити йому компенсацію в один мільйон доларів плюс відсотки - 5%. "Арсенал" спочатку повинен був розрахуватися до 2-го листопада, потім (вже за рішенням КДК ФФУ) - до 21-го листопада. Останній термін вийшов вчора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" не хоче платити Заварову мільйон

"Зараз у Києві немає президента. Він з'явиться, і все має вирішитися. Це не в моїй компетенції, але, наскільки я знаю, гроші не сплачені", - зізнався віце-президент "канонірів" Віктор Головко.

За словами глави Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Стефана Решко, якщо "Арсенал" справді не розрахувався з Заваровим, то вже в четвер на засіданні комітету до клубу можуть бути застосовані санкції.

Стефан Михайлович не став уточнювати, у чому саме вони будуть виражатися, але резонно припустити, що це може бути зняття очок. Адже грошовий штраф на "Арсенал" вже накладали.

Зараз ви читаєте новину «Заваров досі не дочекався мільйона доларів від "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути