середа, 27 липня 2016 20:01

"З Фонсекою говорив англійською мовою" - Селезньов

"З Фонсекою говорив англійською мовою" - Селезньов
Євген Селезньов shakhtar.com

Гравці донецького "Шахтаря" розповіли про перемогу над швейцарським "Янг Бойз" у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Зустріч у Львові завершилася з рахунком 2:0 на користь "гірників".

Нападник "Шахтаря" Євген Селезньов:

"Фонсека ще довго буде нам підказувати. Важко перебудуватися на новий стиль, але думаю все у нас буде добре. Колись давно я грав у схемі з двома форвардами. У "Дніпрі" Хуанде Рамоса я грав відтягнутого нападника. Закривав приблизно такі самі зони. Треба просто згадати. Прикро, що не вдалося більше забити. Думаю, три-чотири м´ячі ми могли провести.

Свист вболівальників? Я очікував на це. Нічого такого у цьому немає. У кожного є своя думка. Що я можу зробити? Я ж не можу змусити когось ставитися до мене по-іншому. Мені не 10 чи 15 років. Я знав, що так буде. Я ж не можу всім подобатися. Робитиму все від мене залежне, щоб допомогти "Шахтареві" вигравати матчі.

"Янг Бойз" - хороша команда. На початку матчу вони створили нам чимало труднощів. Але нам вдалося взяти гру під свій котроль і забити голи.

З Фонсекою говорив англійською мовою. Не можу сказати, що знаю мову досконало, але ми розуміємо один одного".

Нападник "Шахтаря" Едуардо:

"У нас 20-25 гравців, які претендують на те, щоб виходити на поле у стартовому складі. Ми всі працюємо на тренуваннях і поважаємо вибір Паулу. Зараз я отримав свій шанс. Найважливіше — це перемога команди у важливому матчі. Сподіваюсь, ми продовжимо у тому ж дусі.

У мене було кілька нагод забити гол, але їх не вдалося реалізувати. У футболі таке трапляється. Сподіваюсь, у наступному матчі у мене краще вийде. Головне, що нам вдалося перемогти "Янг Бойз". Тепер на нас чекає виїзний матч у Берні. Постараємось забити супернику на їх полі".

Воротар "Шахтаря" Андрій П´ятов:

"Янг Бойз" агресивно розпочав матч. Ми дали супернику створити моменти біля своїх воріт. Ми детально вивчали команду і знали чого чекати. Можливо, перехвилювалися. Все-таки це перший матч Ліги чемпіонів у цьому сезоні.

Ми могли сьогодні зняти всі питання про переможця. А такий рахунок навіть більше на руку "Янг Бойз". Ми не шукаємо легких шляхів.

Сергій Кривцов та Іван Ордець виграли практично всю боротьбу на другому поверсі і зіграли практично без помилок. Вони практично вже два місяці грають разом. Спочатку на зборах, а зараз в офіційних матчах.

Ви самі бачите, що команда додає з кожним матчем. Підводить хіба що реалізація моментів. Сьогодні мали забити щонайменше п´ять голів. Є до чого прагнути".

Додамо, що матч-відповідь пройде 3 серпня у Берні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надіюсь, що я зможу підучити українську мову" - Паулу Фонсека

Зараз ви читаєте новину «"З Фонсекою говорив англійською мовою" - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути