Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2012 18:39

Яковенко залишить молодіжну збірну України - ЗМІ

Яковенко залишить молодіжну збірну України - ЗМІ
В Яковенко виникли розбіжності з керівництвом ФФУ ФОТО: kp.ua

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко найближчим часом залишить свою посаду, повідомляє "ПРО ФУТБОЛ". За наявною інформацією, таке рішення Яковенко викликане розбіжностями з новим керівництвом ФФУ. Офіційне підтвердження цієї інформації очікується у найближчий час.

Додамо, що сьогодні в Будинку футболу відбулося засідання Президії Федерації футболу України, що визначило дві кандидатури на посаду головного тренера збірної України - Свена-Горана Ерікссона і Михайла Фоменка.

За інформацією офіційного сайту ФФУ, президент Федерації Анатолій Коньков озвучив імена п'яти претендентів - Фелікс Магат (Німеччина), Роберто Ді Маттео (Італія), Свен-Горан Ерікссон (Швеція), Олександр Заваров і Михайло Фоменко. Кожному з них була дана докладна характеристика.

Після цього від трьох кандидатур було вирішено відмовитися. Двом кандидатам буде запропоновано підготувати відповідні програми для представлення на черговому засіданні Виконавчого комітету ФФУ. За результатами презентацій виконком ухвалить рішення про призначення головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Яковенко залишить молодіжну збірну України - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути