середа, 24 жовтня 2012 15:32

Буряк увійшов до числа претендентів на пост наставника збірної України

Буряк увійшов до числа претендентів на пост наставника збірної України
У Буряка є шанс знову очолити збірну. Фото: hotsport.ua

Тренери клубів української Прем'єр-ліги подали свої пропозиції щодо того, хто повинен очолити національну збірну України. Тиждень тому тренери збиралися в Києві, і глава Федерації футболу України Анатолій Коньков запропонував їм подати кандидатури, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, серед названих кандидатур найчастіше згадувалися прізвища Миколи Павлова (головний тренер "Іллічівця), Олександра Заварова, Павла Яковенка (головний тренер молодіжної збірної України), Олексія Михайличенка (тренер київського" Динамо "), Леоніда Буряка та Михайла Фоменко (голова Комітету національних збірних ФФУ).

Крім того, були пропозиції, щоб збірну очолив іноземний тренер. Але тренери не називали конкретних імен, вказували країни, звідки б вони хотіли бачити фахівця. В першу чергу це Німеччина та Англія - оскільки вважають, що там працюють тренери, які будують тактику команд, перш за все на основі дотримання ігрової дисципліни.

У той же час, поки невідомо, хто буде очолювати збірну України в товариському матчі з Болгарією, який відбудеться 14 листопада в Софії. У тренерському штабі команди поки залишаються Олександр Заваров і Олег Кузнєцов.

Нагадаємо, в кінці вересня Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України, прийнявши пропозицію очолити київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Буряк увійшов до числа претендентів на пост наставника збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути