четвер, 01 листопада 2012 18:13

Маркевич відмовився очолити збірну України

Маркевич відмовився очолити збірну України
Маркевич порадив на посаду наставника збірної України Павлова та Яковенка ФОТО: metalist.ua

Тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич не збирається йти з клубу заради роботи з національною збірною України. Також він не розглядає варіант сумісництва.

"У мене на руках є діючий контракт з "Металістом". Мене все влаштовує в моєму клубі, а суміщати дві посади я не збираюся. Кого б я порадив на пост тренера збірної? Миколу Павлова і Павла Яковенка", - сказав Маркевич, слова якого наводить Sport.ua.

Раніше Федерація футболу України оголосила розширений список кандидатів на пост головного тренера, в який увійшли нинішній тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко, тренер "Іллічівця" Микола Павлов, помічник головного тренера київського "Динамо" Олексій Михайличенко, Леонід Буряк, Олександр Заваров, голова комітету збірних ФФУ Михайло Фоменко та тренер "Металіста" Мирон Маркевич.

Сьогодні повідомлялося, що, за словами Фоменка, призначення тренера збірної України може відбутися і після гри нашої національної команди проти Болгарії, яка відбудеться 14 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич відмовився очолити збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути