четвер, 21 лютого 2013 16:08

Втікача-організатора договірних матчів заарештували в аеропорту Мілана

Втікача-організатора договірних матчів заарештували в аеропорту Мілана

31-річний словенець Адмір Суліч, який перебував більше року в бігах у зв'язку із звинуваченнями в організації договірних матчів по всьому світу, був арештований в четвер поліцією в аеропорту Мілана.

Як повідомляє Reuters з посиланням на заяву місцевих правоохоронних органів, Суліч, якого вважають спільником глави синдикату з організації договірних матчів, не купував зворотний квиток і прибув до Італії з метою здатися владі.

Суліч є ключовою фігурою в розслідуванні італійської поліції під кодовою назвою "Остання ставка" у справі про договірні матчі в 2009 - 2011 роках. Його звинувачують у злочинній змові з метою шахрайства в спорті. Поліції відомо про його пряму участь в міжнародній злочинній групі, що складається з громадян Сінгапуру та вихідців з Балкан.

На початку лютого європейська поліція повідомила про виявлення майже 700 договірних футбольних матчів по всьому світу. Тоді ж було оголошено, що в багатьох випадках керівництво операціями велося з Сінгапуру. Очолює синдикат якийсь Тен Сет Енг, відомий також як Ден Тен. Суліча називали частиною його злочинної мережі.

Зараз ви читаєте новину «Втікача-організатора договірних матчів заарештували в аеропорту Мілана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути