неділя, 21 липня 2013 19:40

"Можливо, десь трішки зіграв рукою" - Крістальдо

Нападник харківського "Металіста" Джонатан Крістальдо став автором переможного голу у ворота київського "Арсенала" у матчі 2-го туру прем'єр-ліги України. Аргентинець вийшов на заміну у другому таймі і відзначився на 55-й хвилині. Підсумковий рахунок зустрічі — 2:1 на користь "Металіста".

"Я радий, що матч завершився на нашу користь. "Арсенал" завжди нам ускладнював життя. Гра важко складалась для нас, але слава Богу, що виграли," - каже Крістальдо після матчу.

Як я забив? Була верхова передача у штрафний майданчик. Я зрозумів, що не встигну зіграти головою, тому прийняв м'яч на груди. Можливо, десь трішки зіграв рукою. Але це ігровий момент, а не моє свідоме бажання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Моледо і Соуза дебютували в "Металісті" з перемоги

Дебют Моледо? Завжди важко грати перший матч. Дієго приєднався до команди всього кілька днів тому назад і провів з командою лише одне тренування. Сьогодні він відіграв на дуже хорошому рівні і показав на що здатен. Ми будемо старатися допомогти йому швидше адаптуватися і влитися в колектив."

Нагадаємо, 30 липня "Металіста" зіграє перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. На цій стадії турніру харків'яни зустрінуться з грецьким ПАОКом.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, десь трішки зіграв рукою" - Крістальдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути