неділя, 21 квітня 2013 03:23

"Востаннє чув таку підтримку глядачів у Лондоні" – "отаман" Митрофанов

Для "українського отамана" Дмитра Митрофанова (вагова категорія до 73 кг) поєдинок із боксером команди "Італійський грім" Мішелем Таварезом був одним із найважчих у кар'єрі, а перемогти вдалося з допомогою шаленої підтримки вболівальників.

Про це українець розповів у післяматчевому коментарі.

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

"Дуже тяжкий поєдинок був, видовищний, – говорить він. – Мало часу було на обдумування тих чи інших атак, усе дуже швидко відбувалося. У цілому дуже сподобався бій. Хоча, звісно, хотілося б перемогти більш яскраво. Усі мої поєдинки дуже тяжкі і цей був теж одним із найважчих".

Нагадаємо, саме зустріч Митрофанова з Таварезом визнана однією з найдраматичніших у другому півфінальному матчі WSB Україна-Італія в Києві. Італієць домінував у перших раундах матчу, та в останніх двох "отаману" вдалося переломити хід зустрічі на свою користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" у Києві розгромили "Італійський грім" і вийшли у фінал WSB

"Я думаю, що був трохи сильніший фізично за свого суперника. Саме це, на мою думку, допомогло переломити хід поєдинку на мою користь. Відчутно було, що опонент готувався до цієї зустрічі. Вочевидь, бачив, як я працюю, тому спеціально під мене готував тактику й ведення бою. Через це так важко було з ним боксувати", – пояснив "отаман".

Він також подякував уболівальникам за несамовиту підтримку у столичному Палаці спорту, яка дуже допомогла боксеру під час поєдинку.

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

"Дуже приємно, що прийшло так багато людей нас підтримати. Такий крик, свист із трибун. Востаннє таке чув у Лондоні. Там ще краще було – із барабанами, піснями, у вишиванках, словом, вони чудового підготувалися. Але й тут було дуже багато людей. Дякую за підтримку – вона дійсно допомогла", – підкреслив Митрофанов.

Нагадаємо, 19 березня "Українські отамани" у Києві у рамках другої півфінальної зустрічі Всесвітньої серії боксу впевнено обіграли команду "Італійський грім" із рахунком 5:0, і вийшли у фінал турніру. Боротися за перемогу в Третьому сезоні WSB українці будуть протягом 10-11 травня в Астані (Казахстан).

Зараз ви читаєте новину «"Востаннє чув таку підтримку глядачів у Лондоні" – "отаман" Митрофанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути