субота, 20 квітня 2013 20:18

Ломаченко посилено тренується, аби не перервати 6-річну переможну серію

Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко примушує себе на тренуванні понад силу працювати тільки тому, що йому неохота програвати вперше з 2007 року.

Про це боксер зізнався у коментарі після півфінального матчу у WSB "Українських отаманів" з "Італійським громом" у Києві.

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

"Я налаштувався, нам потрібна була кожна перемога, – говорить він. – Плюс до того, я не програвав ще з 2007 року і не хочу цього робити. Тому стараюся весь час себе примушувати на тренуванні понад силу працювати тільки тому, що неохота програвати".

Олімпійський чемпіон також охарактеризував свого суперника-італійця. Із Доменіко Валентино він зустрічався ще кілька років тому в любительському боксі. Каже, що тоді ще був молодим і мав гіршу фізичну форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" у Києві розгромили "Італійський грім" і вийшли у фінал WSB

"Якщо скажу, що мене суперник нічим не здивував, то виставлю себе зарозумілим, а якщо скажу, що здивував – леститиму йому. Загалом поєдинок дуже сподобався. Дуже сильний заряд отримував від глядачів, від їхньої шаленої підтримки. Якщо чесно, не очікував, що Палац спорту буде повністю заповненим. Я вперше боксував за такої кількості глядачів – це було неймовірно", – зазначив Ломаченко.

Він також додав, що своєї активністю глядачі стимулювали його викладатися в рингу.

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

"Можна сказати, що глядачі постійно підганяли. Адже важко працювати на рингу всі п'ять раундів без перерви, хочеться трохи відпочити. І як тільки починаєш відпочивати, вболівальники відразу підганяють, бо хочуть видовища. Тому доводиться весь час працювати. Принаймні, я старався", – зауважив боксер.

Нагадаємо, 19 березня "Українські отамани" у Києві у рамках другої півфінальної зустрічі Всесвітньої серії боксу впевнено обіграли команду "Італійський грім" із рахунком 5:0, і вийшли у фінал турніру. Боротися за перемогу в Третьому сезоні WSB українці будуть протягом 10-11 травня в Астані (Казахстан).

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко посилено тренується, аби не перервати 6-річну переможну серію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути