субота, 01 червня 2013 17:36

Володимир Кличко хоче виграти Олімпіаду-2016

Володимир Кличко хоче виграти Олімпіаду-2016
Володимир Кличко вирішив згадати молодість. Фото: reuters.com

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, IBO і WBA Володимир Кличко націлений на участь у Літніх Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"У мене є мета - Олімпіада 2016 року. Поки ще дуже багато питань, тому що AIBA (Міжнародна асоціація любительського боксу) повинна санкціонувати, що дозволено, що заборонено. Ще поки немає конкретики. Я знаю, що вони зробили віковий ценз до 40 років . тобто я вписуюся за віком. є запитання про кількість раундів, про використання майок і шоломів", - сказав Володимир Кличко.

"Я чув, що тренер збірної України говорив, що Кличко доведеться конкурувати з Олександром Усиком, і доведеться їхати на чемпіонат України. Я б із задоволенням поїхав, згадав минуле. Навпаки цікаво завоювати право бути в збірній. Це не буде послугою. І сама ця ідея мене захоплює", - зазначив він.

"Я не хочу поїхати на Олімпійські ігри учасником, я хочу приїхати з них переможцем. Здійснити таке 20 років по тому - я навіть такого собі уявити не міг", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче виграти Олімпіаду-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути