понеділок, 16 квітня 2012 15:52

"Візьму слинявчик" - на "Олімпійському" відкрився фан-шоп "Динамо"
29

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

На НСК "Олімпійський" офіційно відкрився фан-магазин київського "Динамо". Це трапилося 14 квітня перед матчем киян з "Ворсклою".

Біля дверей фан-шопу вистроїлася черга. Охоронець слідкує, щоб всередину зайшло стільки людей, скільки вийшло. "До початку матчу ще є час, встигнемо" — перешіптуються вболівальники. Більшість з них чоловіки, дехто з малими дітьми.

Продавці і консультанти, серед яких є і дівчата, одягнені у динамівські футболки зі своїми іменами. "Добрий день", - вітають вони відвідувачів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Блохін відкрив музей "Динамо" на "Олімпійському"

Перші покупці нового динамівського фан-магазину роздивляються асортимент, вивчають ціни, фотографуються. Дехто затарюється шарфиками та кепками. Незабаром біля каси вже утворюється невелика черга.

"Рюкзак маленький, там тільки і місця для бутс, а більше нічого не поміститься" — каже чоловік років 40 до свого друга.

Магазин можна поділити на два умовні відділи. Один орієнтований на дорослих, інший — на маленьких вболівальників "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило "Ворсклу", Шевченко відкрив рахунок голам на "Олімпійському"

"Нарешті, з'явився дитячий відділ. Вибирай футболку, яка тобі найбільше подобається", - каже батько до сина. Хлопчик пальцем показує на білу футболку з синіми вставками. Чоловік бере її і веде сина до каси.

Жінка у футболці "Динамо" ще зі старою емблемою та динамівським шарфиком на шиї розглядає дитячі футболки. Нічого не вибирає. Кілька підлітків беруть дитячу шапочку і надівають на голову манекенові.

"Візьму слинявчик", - каже хлопець років 25 до своїх друзів. Знімає з гачка не дивлячись на ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційний динамівський костюм коштує 925 гривень (ФОТО)

"Я переплутав ціни з ПДВ (податок на додану вартість). Думав футболка коштує 92 гривні. Ще здивувався, чому так дешево, - розповідає один колега. - Вже хотів набрати товару і йти на касу, але тоді дойшло."

"Знижки у нас будуть. Будемо їх приурочувати до певних дат чи подій, - розповідають у магазині, - Дисконтна картка? Ми хочемо прив'язати її до абонементу, щоб наші найвідданіші вболівальники мали певні привілеї".

Додамо, що біля стадіону імені Валерія Лобановського також знаходиться фан-магазин "Динамо". "Молодший" братик відрізняється більшими розмірами і ширшим асортиментом. Крім того, поряд з магазином на "Олімпійському" знаходиться музей команди. Його також офіційно відкрили у суботу.

Куртка — 1275 грн.

Кепка — 75 грн.

Шарфик — 50 грн.

Футбольний м'яч Євро-2012 — 390 грн.

Подушка — 140 грн.

Футболка з ретро-колекції — 270 грн.

Халат — 500 грн.

Рюкзак — 250 грн.

Сумка — 420 грн.

Футболка — 638 грн.

Шорти — 225 грн.

Дитяча футболка — 130 грн.

Слинявчик — 40 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Візьму слинявчик" - на "Олімпійському" відкрився фан-шоп "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути