неділя, 24 липня 2016 07:49

Віктор Постол програв Теренсу Кроуфорду

Віктор Постол програв Теренсу Кроуфорду

Щойно на арені "MGM Grand" у Лас-Вегасі, США, завершився об'єднавчий поєдинок у напівсередній вазі (до 63,5 кг). За підсумком 12-ти раундів чемпіон світу за версією WBO, американець Теренс Кроуфорд виявився сильнішим за чемпіона WBC, українця Віктора Постола. Судді віддали перемогу чемпіонові тепер вже за двома версіями з рахунками – 118:107 двічі і 117:108.

Початкові раунди пройшли у рівній боротьбі. Українець зайняв центр рингу, пресингував суперника, діяв більш агресивно.

Починаючи з четвертого раунду Кроуфорд поступово підлаштувався до манери бою Постола. Він почав діяти у своїй стихії – багато маневрував, різко розривав дистанцію і проводив свої контратаки.

В п'ятому раунді українець двічі побував у нокдаунах. Причому якщо на початку трихвилинки нокдаун був неоднозначний і Віктор швидко піднявся, то вже вдруге українця суттєво повело після ударів американця.

З шостого раунду Кроуфорд має очевидну перевагу. Він переважає суперника у швидкості, діє більш різноманітно. Українець просто не встигає догнати американця. Він пробує тиснути, але наступає безхитрісно і не серійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постол може повторити досягнення Кличка - 5 думок перед об'єднавчим боєм українця

В 11 раунді Постол пішов на загострення і завдав удару по потилиці. Рефері Тоні Вікс знімає з нього очко.

У фінальному раунді українець іде ва-банк, нав'язує розміни, в яких має певний успіх, але потрясти суперника так і не вдалося.

Таким чином Віктор Постол втратив свій чемпіонський титул у поєдинку з одним із найсильніших боксерів світу незалежно від вагової категорії.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Постол програв Теренсу Кроуфорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути