субота, 23 липня 2016 17:14

Постол може повторити досягнення Кличка - 5 думок перед об'єднавчим боєм українця

Постол може повторити досягнення Кличка - 5 думок перед об'єднавчим боєм українця

В ніч проти неділі, 24 липня, у центральній події вечора боксу на арені "MGM Grand" у Лас-Вегасі, США, в об'єднавчому поєдинку зустрінуться два найсильніші бійці першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг). Чемпіон світу за версією WBC, українець Віктор Постол позмагається з чемпіоном WBO, американцем Теренсом Кроуфордом. В обох у послужному списку по 28 перемог у 28-ми проведених боях. Транслюватиме бій телеканал "Інтер", починаючи з 4.00 год. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію. Виокремлюємо п'ять речей стосовно майбутнього поєдинку і вечора боксу загалом.

1. Потрібно перемагати нокаутом

Фаворитом бою є Кроуфорд. Він – чемпіон світу у двох вагових категоріях, №6 у рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією американського журналу "The Ring". Майстерний, добре навчений контрпанчер, який вміє діяти від суперника і чудово підлаштовуватись під його стиль. Спільний промоутер обох наступних суперників Боб Арум вже будує подальші амбіційні плани розвитку кар'єри американця. Зокрема, ідеться про бій з легендарним філіппінцем Менні Пак'яо. Ясно, що за таких умов в Америці судді (двоє з них американці), рівні раунди віддаватимуть своєму співвітчизникові. В цьому переконався, зокрема, наш Андрій Котельник. Шість років тому у більш-менш рівному бою за два чемпіонські пояси – до речі, у цій же ваговій категорії – всі судді віддали перевагу американцеві Девону Александеру з комфортною різницею в 4 очки.

2. Габарити

У Віктора, як для вагової категорії, в якій він виступає, дуже хороші антропометричні дані. Його зріст – 180 см (на 7 см вищий за Кроуфорда), розмах рук – 187 см (на 9 см більше, ніж у суперника). Ключ до перемоги – максимальне використання переваги в габаритах. Завдяки хорошій роботі на ногах, він має тримати суперника на дистанції, звідки розстрілювати його частими надокучливими джебами, постійно збивати з прицілу і чекати свого шансу провести нокаутуючий удар. В куті українця – найкращий тренер у світi Фредді Роуч. Він точно придумає переможний план. Віктор – дисциплінований боксер і немає сумнівів, що викладеться по повній і покаже свій максимум. Головне - щоб цього максимуму вистачило для перемоги.

3. Чи здивує цього разу?

Віктор уже привчив приємно дивувати українську публіку. Позаторік нокаутував турка Сельчука Айдина, а торік – руйнівного аргентинського панчера Лукаса Матіссе. Якщо ж станеться несподіванка і українець переможе цього разу, то вже невдовзі зможе отримати супербій проти Менні Пак'яо.

4. Другий після Кличка

Якщо Постол виграє у Кроуфорда, то стане другим українцем в історії після Володимира Кличка, який буде одночасно володіти більш ніж одним чемпіонським поясом.

5. Українці в андеркарті

В одній програмі з Постолом на ринг вийдуть ще два українці – Станіслав Скороход та Олександр Гвоздик. Останній побореться з екс-претендентом на чемпіонський титул, американцем Томмі Карпенсі за пояс NABF у напівтяжкій вазі. Перемога суттєво наблизить до виходу Гвоздика на справжній титульний поєдинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постол і Кроуфорд зважились перед боєм

Зараз ви читаєте новину «Постол може повторити досягнення Кличка - 5 думок перед об'єднавчим боєм українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути