вівторок, 07 липня 2015 10:46

Відома гімнастка повністю роздяглася для глянцевого журналу
7

Фото: ESPN

Дворазова Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Олександра Райсман повністю оголилася у фотосесії для журналу ESPN.

Тіло гімнасток часто покрито синцями і має не самий жіночний вигляд, але Олександра своєї фотосесією показала, що недоліки, пов'язані з старанною працею над собою, потрібно демонструвати з гордістю.

"Замість того, щоб відчувати невпевненість в собі через мої м'язи, я навчилася їх любити", - розповіла в інтерв'ю 21-річна спортсменка. "Ви завжди можете визначити гімнастку по її зовнішньому вигляду. Навіть якщо я надягаю звичайну футболку, мої м'язисті руки мене видають", - додала вона.

Олександра Райсман - дворазова Олімпійська чемпіонка та бронзова призерка ігор у Лондоні, чемпіонка світу (2011), переможниця етапів кубка світу. У збірній США з 2009 року. Капітан жіночої команди зі спортивної гімнастики на літніх Олімпійських іграх в Лондоні.

У 2013 році включена до Міжнародної єврейської спортивної зали слави.

Зараз ви читаєте новину «Відома гімнастка повністю роздяглася для глянцевого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути