четвер, 23 червня 2016 13:37

Від Роналду зажадали вибачень за викинутий в річку мікрофон

Від Роналду зажадали вибачень за викинутий в річку мікрофон
Фото: afp.com

Португальське видання Correio da Manha зажадало вибачень від футболіста збірної Португалії Кріштіану Роналду за викинутий їм у річку мікрофон журналіста, що працює на телеканал газети.

Роналду прогулювався біля озера в Ліоні разом з партнерами по національній команді Португалії, коли до нього підійшов журналіст телеканалу газети Correio da Manha і задав питання: "Роналду, ви готові сьогодні до гри?" У відповідь футболіст мовчки вихопив у нього мікрофон і викинув у озеро, після чого продовжив прогулянку з іншими членами своєї збірної. Відзначається, що раніше Роналду судився з Correio da Manha в зв'язку з публікаціями газетою інформації про його особисте життя.

Крім Роналду видання зажадало вибачень від Федерації футболу Португалії, вважаючи, що вчинок футболіста "ганьбить всю націю".

Збірна Португалії в середу в заключному для себе матчі групового етапу чемпіонату Європи 2016, ігри якого проходять у Франції, зіграла внічию з командою Угорщини (3:3). Роналду зробив в цій зустрічі дубль і встановивши новий рекорд, зумівши відзначитися на четвертому поспіль чемпіонаті Європи. Раніше він вражав ворота суперників у фінальній частині Євро-2004, 2008 і 2012. Збірна Португалії в 1/8 фіналу Євро-2016 зіграє з командою Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Від Роналду зажадали вибачень за викинутий в річку мікрофон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути