Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 15:31

"Вдома "Динамо" зіграло набагато краще, ніж у Парижі" - Ван дер Віль

"Вдома "Динамо" зіграло набагато краще, ніж у Парижі" - Ван дер Віль
Грегорі ван дер Віль хоче виграти Лігу чемпіонів ФОТО: sport-xl.net

На "Олімпійському" київське "Динамо" зіграло проти ПСЖ набагато краще, ніж у Парижі. Про це журналістам після матчу розповів захисник парижан та збірної Нідерландів Грегорі ван дер Віль.

"Ми не дуже добре зіграли у першому таймі, - каже футболіст. - "Динамо" контролювало хід гри перші 45 хвилин зустрічі. Добре, що нам пощастило забити гол перед перервою. У другому таймі ми перехопили ініціативу і зіграли набагато краще.

Звичайно, сьогодні нам було набагато важче, ніж у домашній зустрічі з киянами, коли ми забили у ворота суперника чотири м'ячі. Ми знали, що так буде, адже грати на виїзді завжди важче, ніж на рідному полі. Сьогодні "Динамо" зіграло набагато краще, ніж у Парижі. Ми щасливі, що нам вдалося виграти.

Не хотів би нікого виділяти у складі господарів. "Динамо" показало командну гру, особливо у першому таймі.

Сьогоднішня перемога дозволила нам достроково забезпечити собі вихід з групи. Це вдруге у своїй історії ПСЖ зіграє у плей-офф Ліги чемпіонів. Це велике досягнення для клубу і всіх нас переповнюють радісні емоції.

Після матчу у нас не було розмови з Карло Анчелотті чи якогось святкування. Ми просто робили звичні речі.

Перше місце у групі? Не знаю. Ми хочемо вигравати всі наші матчі. Те саме стосується і поєдинку з "Порту". Якщо говорити глобально, то наша мета — перемога у Лізі чемпіонів. Для цього ми й граємо у турнірі.

Чи хотів би зіграти з "Шахтарем" в 1/8 фіналу турніру? Я не знаю (сміється). Подивимося на весь список учасників плей-офф.

Криза у команді? Нічого подібного. У нас просто був невдалий період. Сподіваюсь сьогоднішня перемога покладе край всім розмовам про проблеми у ПСЖ. Це футбол. Від невдач ніхто не застрахований.

Залежність від Ібрагімовича? Звичайно, Златан дуже важливий гравець для нашої команди, але у нас є ціла група сильних виконавців. Кожен футболіст важливий для ПСЖ, не дивлячись зіграв ти 5 хвилин у матчі чи всі 90."

Грегорі також розповів, що після матчу ні з ким не обмінявся футболкою. У продовження теми одягу відзначимо, що футболіст вийшов з роздягальні у стильному клубному костюмі з емблемою ПСЖ з правого боку та кумедній шапочці на голові.

"Дуже дякую" — з посмішкою Ван дер Віль подякував журналістам за комплімент.

Нагадаємо, "Динамо" вдома поступилося ПСЖ з рахунком 0:2. Дублем у воротах Максима Коваля розписався Есекіель Лавессі.

Зараз ви читаєте новину «"Вдома "Динамо" зіграло набагато краще, ніж у Парижі" - Ван дер Віль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути