четвер, 22 листопада 2012 12:05

"Я зберіг фантастичні спогади про "Олімпійський" і про Київ" - Ібрагімович

"Я зберіг фантастичні спогади про "Олімпійський" і про Київ" - Ібрагімович
Златан Ібрагімович довго спілкувався з пресою після матчу з "Динамо" ФОТО: Gazeta.ua

Златана Ібрагімовича повністю задовольнив результат у Києві, де "Парі Сен-Жермен" обіграв "Динамо" і застовпив за собою місце в плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. Господарі, які навесні зіграють у Лізі Європи УЄФА, не приховували розчарування і нарікали на власні помилки.

"Думаю, ми сьогодні проробили гарну роботу і добилися прекрасного результату, подолавши бар'єр групового етапу, - сказав після матчу нападник "Парі Сен-Жермен". - У Києві нам достатньо було взяти одне очко, але ми перевиконали завдання, вичавивши максимум.

Для команди це був дуже важливий поєдинок, особливо враховуючи, що на вихідних ми зазнали поразки в календарній зустрічі французької першості. Добре, що все в підсумку склалося саме так. У турнірі рівня Ліги чемпіонів завжди потрібно бути готовим на 100 відсотків. Знаю, що "Динамо" зараз переживає непрості часи, але навряд чи це відбивається на його виступі в Європі. Тому я радий, що ми змогли здолати цього суперника двічі.

Сьогодні мені було особливо приємно грати тут, так як я зберіг фантастичні спогади про цей стадіон і про це місто (після Євро-2012). Збірна Швеції провела на цій арені три чудових матчі за підтримки великої кількості вболівальників. У тих іграх я забив кілька голів - їх і все інше, що тут відбувалося, я буду завжди пам'ятати", - підкреслив Златан.

Нагадаємо, у 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів динамівці програли в середу на НСК "Олімпійський" французькому ПСЖ з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Я зберіг фантастичні спогади про "Олімпійський" і про Київ" - Ібрагімович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути