четвер, 08 вересня 2011 17:53

Вболівальника "Динамо" можуть посадити на 4 роки

Вболівальника "Динамо" можуть посадити на 4 роки

Фанату футбольного клубу "Динамо" 28-річному Андрію Кореновському офіційно висунули звинувачення в хуліганстві, яке передбачає 4 роки позбавлення волі або 5 років обмеження волі у виправному центрі.

"Вчора викликали на суд і сказали, що відкрито кримінальну справу. Мені висунули звинувачення у побитті Андрія Саламатова. Сказали, що на плівці нібито видно, що я його раз вдарив. Але насправді я кинувся відтягувати своїх хлопців від нього, і не бив його. На плівці все змазано, не видно чітко, хто його бив.

Мене затримали лише тому, що всі мене знають, я складаю і кричу в рупор слогани за нашу команду. Решту людей, які били Саламантова не можуть знайти." - розповів Gazeta.ua Андрій.

Фанати клубу "Динамо" кажуть, що Андрія Кореновського затримали за вигадане гасло "Спасибо жителям Донбасса за президента п...".

"На стадіоні справді кричали такі слова, але я розумів, що вони могли спровокувати хвилю агресії, тому не підтримав їх. Я не кричав таке у мегафон. І намагався заспокоїти фанатів, які були поруч. Але було пізно, весь стадіон підхопив гасло." - запевнив фанат.

Нагадаємо, раніше Андрія Кореновського було затримано, після чого він більше 12 годин перебував у Печерському РУВС Києва. Пізніше його було відпущено під підписку про невиїзд.

У матчі 5 туру, в якому київське "Динамо" приймало львівські "Карпати" співробітник клуб Андрій Саламатов був побитий вболівальниками за те, що особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

Після інциденту президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив про можливе повернення на стадіон міліції.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальника "Динамо" можуть посадити на 4 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути