неділя, 05 серпня 2012 11:33

Важка атлетика. Двоє українців знялися з Олімпіади

Важка атлетика. Двоє українців знялися з Олімпіади
Світлана Чернявська та Артем Удачин не зможуть поборотися за нагороди Лондона через травми ФОТО: Reuters

Два українських важкоатлета, які повинні були брати участь в олімпійських змаганнях, знялися з Ігор-2012. Про це повідомила прес-служба Українського олімпійського комітету.

Мова йде про Світлану Чернявську, яка виступає у ваговій категорії понад 75 кілограмів, і Артем Удачина (понад 105 кілограмів). Обидва спортсмени не зможуть взяти участь у боротьбі за нагороди Лондона-2012 через травми.

Чернявська та Удачин стали не першими представниками збірної України з важкої атлетики, які не зможу виступити на Олімпіаді. У суботу, 4 серпня, стало відомо, що українець Артем Іванов, який виступає у вазі до 94 кілограмів, напередодні відправлення в Лондон отримав травму і відмовився від поїздки.

"Якось не вдало взяв штангу на груди, і нога під вагою пішла у бік. Швидше за все, я надірвав зв'язки. Можливо, буде потрібно операція", - цитує Іванова "Спорт-Экспресс".

Таким чином, Україну на олімпійських змаганнях штангістів у вазі понад 105 кілограмів представлятиме лише один спортсмен - Ігор Шименко. 7 серпня він виступить серед штангістів групи A.

Зараз ви читаєте новину «Важка атлетика. Двоє українців знялися з Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути