субота, 16 червня 2012 12:04

У центрі Києва люди дивилися матч Україна-Франція з дахів будинку
12

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Трансляцію матчу Євро-2012 другого раунду групи С між національними збірними України та Франції вболівальники в Києві дивилися навіть із дахів будинків, що знаходяться в центральній частині міста навколо фан-зони.

Увечері 15 червня на Майдані Незалежності зібралося понад 150 тисяч вболівальників. Більшість мали жовто-блакитну символіку та вигукували "У-кра-ї-на, У-кра-ї-на!". Коли матч через зливу в Донецьку було перервано, люди в столичній фан-зоні продовжували скандувати різні "кричалки" на підтримку своєї збірної.

Через 15 хвилин на Майдані також почав падати дощ, люди з фан-зони подалися хто куди бачив. Більшість забігли під накриття закладів, що на території фан-зони, у підземні переходи та кафе, що знаходяться поблизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злива розігнала людей із фан-зони в Донецьку та Києві

Проте, незважаючи на дощ, настрій у київських уболівальників був чудовий і вони веселилися під дощем. Коли гру було поновлено всі знову повернулися до великих моніторів і жваво реагували на небезпечні моменти в поєдинку.

Протягом усього вечора на небі над Майданом можна було помітити кілька гелікоптерів. Вони літали в різних напрямках, чим привертали увагу людей. Кореспондент Gazeta.ua нарахував близько 5-6 таких гвинтокрилів, які, як стало відомо згодом, покликані патрулювати й стежити за порядком у місті під час матчів Євро-2012.

Після закінчення трансляції матчу Україна-Франція публіка в фан-зоні не розходилася й продовжувала скандувати назву своєї збірної.

Нагадаємо, матч Євро-2012 між українською та французькою збірними в Донецьку завершився з рахунком 2:0 на користь французів.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва люди дивилися матч Україна-Франція з дахів будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути