пʼятниця, 15 березня 2013 11:54

Узєлков перед титульним боєм потренувався на рингу разом із 4-річним сином
11

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

У Києві на стадіоні "Спартак" пройшло відкрите тренування Дуду Енгумбу і В'ячеслава Узєлкова, які в найближчу суботу зійдуться на рингу в титульному поєдинку за інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в напівважкій вазі.

Першим потренувався перед журналістами чемпіон світу серед молоді за версіями IBF, IBO і WBC Олександр Спірко, який проведе рейтинговий бій проти Лаcло Фазекаса. Він виконав вправи зі скакалкою, попрацював на "лапах", побоксував "із тінню".

Наступним на ринг вийшов суперник Узєлкова французький боксер Дуду Енгумбу, який замінив травмованого швейцарця Соф'яна Себіхі. Уродженець Конго також побоксував на "лапах" і пострибав на скакалці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков і Спірко захищатимуть свої титули 16 березня в Києві

"В'ячеслав Узєлков - дуже швидкий боксер, із гарним сильним ударом. Важко прогнозувати, як пройде бій. Для мене це величезна мотивація боксувати проти такого боксера як Узєлков, тому що він знаходиться на високих позиціях у рейтингах", - зазначив Енгумбу.

В'ячеслав Узєлков показував свої боксерські вміння останнім. Перед показовими вправами він порадив присутнім відвідати його щоденні тренування, які є завжди відкритими, і там "побачити некрасиву форму, запітнілі футболки і залиті кров'ю штани - справжню боксерську роботу", якої не буде перед ЗМІ.

Потім українець провів розминку, вправи на скакалці, а також попрацював на "лапах". Інтерконтинентальний чемпіон закінчив тренування фотосесією зі своїм 4-річним сином, який засоромився від надмірної уваги.

Нагадаємо, 16 березня 2013 року в київському Палаці спорту відбудеться перше в цьому році боксерське шоу компанії братів Кличків "K2 Promotions". Головним поєдинком вечора буде бій інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в напівважкій вазі В'ячеслава "Steel Power" Узєлкова проти нового суперника французького боксера Дуду Енгумбу. У свою чергу Олександр Спірко проведе 8-раундовий бій із угорцем Ласло Фазекасом.

Зараз ви читаєте новину «Узєлков перед титульним боєм потренувався на рингу разом із 4-річним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути