субота, 22 грудня 2012 11:29

"Ювентус" здобув рекордну перемогу в інфарктному матчі

"Ювентус" здобув рекордну перемогу в інфарктному матчі
Дубль Алессандро Матрі вирішив результат зустрічі з "Кальярі". Фото: reuters.com

"Ювентус" закінчив 2012 рік інфарктною перемогою над "Кальярі". У матчі 18-го туру Серії А "Юве" вирвав перемогу у сардинці вже в компенсований час. Відзначимо, що поєдинок проходив не на Сардинії, а в Пармі, адже на думку ліги, стадіон "Іс Аренас" не підходить для матчів Серії А. Найбільше цьому радий був Себастьян Джовінко, який два сезони наводив шерех саме на "Енніо Тардіні" . Однак головним героєм зустрічі все ж став екс-гравець "Кальярі" ... Алессандро Матрі.

Але не тільки вольовою перемогою туринців запам'ятається ця гра. Вельми дивним було суддівство Антоніо Дамато. На 15-й хвилині Сау впав у штрафному "Ювентуса" після невеликого контакту з Відалем і арбітр вказав на "точку". Маурісіо Пінілья був точний. Після цього номінальні гості повністю заволоділи ініціативою і полем, номінальні господарі тільки зрідка переходили на чужу половину поля. В кінці першого тайму набагато більш явним виглядало порушення Асторі проти Квальярелли, але в цей раз Дамато промовчав незважаючи на обурення туринців. Вже у другому таймі туринці знову обурювалися, коли Дамато проігнорував фол на Асамоа. Так могло тривати до безкінечності, якби на 65-й хвилині другу жовту картку не отримав Асторі, а разом з ним був вилучений і тренер "Кальярі" Іво Пульга. Втративши капітана і тренера, втратила стрункість і оборона "Кальярі". Третє явне порушення на цей раз на Джовінко Дамато вже не проігнорував. Але Артуро Відаль сильно розхвилювався і відправив м'яч з "точки" значно вище поперечини.

І все ж через чотири хвилини Алессандро Матрі зумів встановити рівність. Удар Вучініча Агацці парирував саме на ногу екс-партнера. До кінця гри напір "Ювентуса" все більше посилювався і в підсумку гравці "Старої Синьйори" були винагороджені. У компенсований час Матрі забив переможний м'яч. Щоправда, м'яч до нього відскочив від ... руки Відаля. А ще через три хвилини Вучініч остаточно добив суперника - 3:1. "Ювентус" здобув рекордну шосту перемогу в Серії А.

2012-13. Чемпіонат Італії. 18-й тур

"Кальярі" - "Ювентус" 1:3 (1:0)

Голи: Пінілья, 16 (пенальті) (1:0); Матрі, 75 (1:1); Матрі, 92 (1:2); Вучиніч, 95 (1:3)

Вилучення: Асторі, 65 (друге попередження)

"Пескара" - "Катанія" 2:1 (1:1)

Голи: Селік, 23 (1:0); Баррієнтос, 36 (1:1); Ромуло Еуженіо, 95 (2:1)

/media/video/474046/1_474046.mp4

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" здобув рекордну перемогу в інфарктному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути