четвер, 17 листопада 2016 19:28

Юрист оцінив шанси Мілевського "вибити" борг з "Динамо"

Юрист оцінив шанси Мілевського "вибити" борг з "Динамо"

Спортивний юрист Ілля Скоропашкін оцінив шанси футболіста Артема Мілевського стягнути зі свого колишнього клубу київського "Динамо" $1,4 млн боргу.

"Ймовірність позитивного для Мілевського рішення у Палаті вирішення суперечок ФФУ нульова, оскільки пропущений термін на звернення з позовом до палати. Він становить 2 роки з моменту, коли сторона дізналася про порушення своїх прав.

Звернення до судів загальної юрисдикції щодо таких суперечок не обмежені терміном позовної давності. Це встановлено в Кодексі законів про працю України.

Перспективи розгляду цієї справи судом загальної юрисдикції прогнозувати складно. Усе залежить від обставин, які нам не відомі. Не виключаю, що звернення до палати в цьому випадку є формальним, для того щоб дотримати процедуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський вимагає від "Динамо" $1,4 млн

Футболістам заборонено звертатися до судів загальної юрисдикції до вичерпання всіх способів правового захисту в системі спортивних суддів. Таке обмеження міститься в дисциплінарних правилах ФФУ", - сказав Скоропашкін.

Мілевський виступав за "Динамо" з 2002 по 2013 рік. Після цього в кар'єрі українця були хорватські "Хайдук" і "Спліт", румунська "Конкордія", а зараз він виступає за "Тосно" з першої ліги Росії.

Мілевський зізнався, що заробляв у "Динамо" $2 млн на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від заробленого в "Динамо" залишився мільйон, решту прогуляв" - Мілевський

Зараз ви читаєте новину «Юрист оцінив шанси Мілевського "вибити" борг з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути