середа, 01 серпня 2012 15:17

Українські плавці знову провалили кваліфікацію

Українські плавці знову провалили кваліфікацію
Ганна Дзеркаль виграла свій чвертьфінальний заплив ФОТО: Reuters

Українські плавці знову не зуміли пробитися хоча б у півфінал змагань на Олімпіади-2012 в Лондоні, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Олександр Ісаков не зміг вийти у півфінал олімпійського турніру в плаванні на спині на дистанції 200 метрів. У своєму запливі він фінішував шостим з результатом 2.00.78. У загальному заліку Ісаков лише 30-й. Раніше він також невдало виступив на дистанції 100 метрів на спині.

Ближче всіх до півфіналу була Ганна Дзеркаль на дистанції 200 метрів брасом. Українка виграла свій чвертьфінальний заплив, показавши час 2.27.09. Для виходу у півфінал їй не вистачило зовсім небагато - її час став 17-м, а в півфінал вийшли 16 учасниць.

Максим Шемберев у запливі на 200-метрівці комплексним стилем став другим, але він змагався у першому запливі, який є найслабшим серед всіх у чвертьфінальних змаганнях.

Жіноча команда також взяла участь в естафеті вільним стилем 4х200 м і зайняла останнє місце з відставанням від лідера в 23 секунди. Зазначимо, що наша команда потрапила в естафету в останній момент, замінивши збірну Румунії.

Зараз ви читаєте новину «Українські плавці знову провалили кваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути