четвер, 31 січня 2013 21:46

"Українські отамани" завтра спробують реваншуватися за поразку з "німецькими орлами"
13

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Завтра, 1 лютого, у МВЦ "АККО Інтернешнл" о 20.00 напівпрофесійна команда  "Українські отамани" вдруге зустрінеться з суперниками з Німеччини "German Eagles" у рамках Третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB).

Перший поєдинок між цими командами відбувся у листопаді 2012 року. Тоді українці поступилися німцям із рахунком 2:3.

"Перший матч із німецькою командою завершився не так, як ми того хотіли. Сподіваюсь, що цього разу рахунок буде на нашу користь. Для нас ця перемога дуже важлива на шляху до плей-офф. Оскільки команда "German Eagles" нині перебуває на п'ятій сходинці турнірної таблиці, поступаючись нам лише на 1 очко", – зазначив на анонсуючій прес-конференції генеральний директор команди "Українські отамани" Дмитро Гайструк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Ломаченка "отамани" втратили очко

Срібний призер Олімпійських Ігор у Лондоні Денис Берінчик завтра проведе свій перший бій у складі "отаманів".

"Завтра я буду боксувати так, як мені дозволить мій опонент, – говорить дебютант змагань. – У  мене всі бої яскраві. Глядачі завжди отримують задоволення. Обіцяю і цього разу порадувати їх. І я, і мій суперник зробимо все, щоб поєдинок був видовищним. Запрошуємо всіх на свято боксу".

Крім Берінчика, у складі "отаманів" вийдуть на ринг проти німців олімпійський чемпіон Олександр Усик, у якого це буде вже другий бій у WSB.  А також інші досвідчені боксери: представник найлегшої вагової категорії Іван Ільницький, чемпіон України Дмитро Митрофанов і чемпіон Європи 2006 року Денис Пояцика.

Сьогодні у ресторані "DOM" відбулася офіційна процедура зважування учасників турніру.

Наступний свій матч "отамани" проведуть 8 лютого 2013 року з командою "Italia Thunder" у ТРЦ "Термінал". Після того українці проведуть ще дві виїзні гри перед стадією плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" завтра спробують реваншуватися за поразку з "німецькими орлами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути