вівторок, 15 січня 2013 06:30

Усик і Ломаченко допомогли виграти в британців

Минулої п'ятниці в Києві "Українські отамани" провели свій п'ятий матч у рамках третього сезону Всесвітньої серії боксу. Уперше за нашу команду виступили Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик, які змагалися на Олімпіаді в Лондоні. Поява цих боксерів зумовила перемогу українців над "Британськими лев'ячими серцями" —  4:1. Ця перемога дозволила "Українським отаманам" опинитися на четвертому місці в групі "В". Воно є прохідним на шляху до чвертьфіналу змагань.

Дебютний бій у Києві для господарів вийшов невдалий. Найлегший українець Іван Ільницький — вагова категорія 50-54 кг — за розділеним рішенням суддів поступився Сіну Макголдріку. Після цього наші лише перемагали. Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко, Олександр Стрецький, "бронзовий" і "золотий" призери Лондонської олімпіади Олександр Гвоздик і Олександр Усик без проблем розібралися зі своїми опонентами. Останні двоє виходили в ринг під українські пісні. Гвоздик — під "Весну" гурту "Воплі Відоплясова", а найкращий боксер-любитель 2012 року Усик — під "Їхали козаки" групи "Тінь сонця". Після фінального гонгу Олександр Усик одягнув футболку з надписом "Я живу на своїй, Богом даній землі!".

В інших матчах групи "В" італійці перемогли американців із рахунком 5:0, а німці вдома поступилися казахам 1:4. Наступний матч "Українські отамани" проведуть 18 січня в Алмати проти "Казахських вовків", лідера групи "В". Казахи здобули п'ять перемог у п'яти матчах і мають 15 очок. Далі йдуть італійці з 10 очками, британці — з дев'ятьма та українці з вісьмома. Борються за місце в четвірці також німці — у них шість пунктів. У групі "А" впевнено лідирують азербайджанці та мексиканці. В аргентинців, поляків і росіян приблизно рівні шанси на інші дві путівки у чвертьфінал турніру.

У WSB за перемогу нараховують три очка, за нічию обидві команди отримують по два, за мінімальну поразку з рахунком 2:3 — одне, за велику поразку очок не здобуває.

Зараз ви читаєте новину «Усик і Ломаченко допомогли виграти в британців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути