вівторок, 01 жовтня 2013 14:38

Українські клуби дізналися арбітрів на матчі Ліги Європи

Українські клуби дізналися арбітрів на матчі Ліги Європи

Стали відомі арбітри, які обслуговуватимуть матчі українських команд у Лізі Європи.

Головним арбітром зустрічі 2- го туру групового етапу Ліги Європи між віденським "Рапідом" і київським "Динамо" призначений Майкл Дін з Великобританії.

Цей суддя почав свою кар'єру у вже далекому 1985 році, а потім, піднявшись по всіх сходинках ієрархічної драбини, отримав право з 2004 року обслуговувати і міжнародні матчі, як на рівні збірних, так і єврокубків.

Для Діна це останній сезон роботи під егідою ФІФА та по його закінченню він буде виключений із списку арбітрів, адже досяг гранично допустимого віку в 45 років передбаченого для суддів.

Дін перетинався з українськими командами лише раз - у 2009 році він судив матч "Сіваспора" з "Шахтарем", який українська команда виграла з рахунком 3:0.

Матч "Дніпро" - "Фіорентина" проведе польська бригада арбітрів на чолі з Шимоном Марциняком. Молодий рефері (народився 7 січня 1981 ) вийшов на міжнародний рівень у 2011- му, а через рік він почав працювати і в Лізі чемпіонів.

Є в досьє Марциняка і сторінка, пов'язана з українським футболом: у лютому минулого року він працював на товариському матчі Ізраїль - Україна, який завершився з рахунком 3:2 на користь нашої команди.

Матч "Чорноморець" - ПСВ проведе ізраїльська бригада арбітрів на чолі з Ліраном Ліані, який два роки тому судив матч у Полтаві між "Ворсклою" та бухарестським "Динамо", який завершився перемогою команди Павлова 2:1.

Крім того, один з наймолодших та досвідчених українських арбітрів Сергій Бойко отримав призначення на матч Ліги Європи. Українець судитиме матч другого туру в групі I між хорватською " Рієкою " і іспанським " Бетісом ".

Зараз ви читаєте новину «Українські клуби дізналися арбітрів на матчі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути