четвер, 19 вересня 2013 14:16

Ліга Європи: розклад телетрансляцій матчів українських команд

Ліга Європи: розклад телетрансляцій матчів українських команд

"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" сьогодні стартують у груповому раунді Ліги Європи сезону 2013/ 2014. Суперниками українських клубів виступлять, відповідно, бельгійський "Генк", румунський "Пандурій" і хорватське "Динамо" із Загреба, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Динамо"

Бронзові призери чемпіонату України минулого сезону пробилися в групову стадію турніру пройшовши у відбірковому раунді казахстанський "Актобе" (3:2; 5:1) Не дивлячись на упевнену перемогу вдома, виїзна гра підопічних Олега Блохіна викликала чимало запитань. У чемпіонаті країни після дев'яти матчів кияни займають шосте місце. В останньому турі "Динамо" з рахунком 0:3 на виїзді програло харківському "Металісту". У киян травмовані Шовковський, Селін і Гармаш - допомогти в сьогоднішньому матчі вони не зможуть.

Що стосується "Генка", команда після семи турів чемпіонату Бельгії займає шосте місце. В останньому турі "Генк" розгромив скромний "Зюлте -Варегем" з рахунком 5:2.

Судити гру "Динамо" - "Генк" на НСК "Олімпійський" буде грецький арбітр Анастасіос Сідіропулос .

"Дніпро"

Не дивлячись на те, що румунський суперник "Дніпра" - не найвідоміший клуб в Європі, в нинішньому сезоні йому вдалося вибити з розіграшу Ліги Європи португальську "Брагу". Підопічні ж Хуанде Рамоса пройшли в груповий турнір через спаринг з естонським "Нимме". В українській прем'єр - лізі "Дніпро" після дев'яти турів йде на другому місці, поступаючись харківському "Металісту" всього лише три очки. У минулому турі дніпряни на своєму полі мінімально з рахунком 1:0 перемогли сімферопольську "Таврію". У "Дніпра" травмований Жуліано і дискваліфікований Калініч.

Судити матч " Пандурій " - " Дніпро" буде швейцарський арбітр Саша Кевер .

"Чорноморець"

Одесити пробилися в груповий раунд Ліги Європи через "валідольну" серію післяматчевих пенальті проти албанського " ??Шкендербеу". Сьогодні у підопічних Романа Григорчука суперник серйозніший - загребське "Динамо" регулярно представляє свою країну в єврокубках. Навіть у нинішньому сезоні хорвати якимось дивом не потрапили в Лігу чемпіонів, пропустивши туди "Аустрію". Хорвати програли вдома 0:2 Аустрії, проте по ходу матчу- вели 3:1, пропустивши вирішальний м'яч тільки наприкінці поєдинку.

Після дев'яти турів української Прем'єр -ліги "Чорноморець" займає третю сходинку в турнірній таблиці, випереджаючи донецький "Шахтар" і київське "Динамо", і тільки за різницею забитих / пропущених м'ячів поступається другим місцем "Дніпру".

Судити одеситів з хорватами буде турецький арбітр Хюсейн Годжек.

Розклад телетрансляцій

"Динамо" - "Генк" - 2+2, початок о 22:05

"Пандурій" - "Дніпро" - 2+2, початок о 20:00

"Динамо" Загреб - "Чорноморець" - "Футбол", початок о 20:00

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи: розклад телетрансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути