вівторок, 17 листопада 2015 18:17

"У нас телебачення показує одну правду, в Росії - іншу" - Тимощук

"У нас телебачення показує одну правду, в Росії - іншу" - Тимощук
Анатолій Тимощук

Півзахисник збірної України та "Кайрата" Анатолій Тимощук розповів про погляди в Казахстані та Росії на україно-російський конфлікт.

Як у Казахстані ставляться до ситуації в Україні?

"Вони знаходяться в єдиному митному союзі з Росією. У них є якісь свої моменти, своє бачення ситуації. Але можу сказати, що вони більше до цієї ситуації ставляться нейтрально. Вони намагаються на цьому не зупиняти свою увагу".

А як було у Росії?

"Як у Росії? У кожного своя правда. Ми знаємо, що багато чого людям доносять новини - телебачення, газети. У нас телебачення показує одну правду. У них - іншу правду. Люди живуть тим, що вони бачать. Я думаю, що мало хто може об'єктивно оцінити ситуацію. Але багато хто, з якими я продовжую спілкуватися в Росії, підтримують нашу країну.

Звичайно, ця ситуація це не тільки для держави, а й для будь-якої людини - горе і нещастя. Я сподіваюся, що ми настільки сильні і єдині як держава, що знайдемо вихід з цієї ситуації і повернемо мирне життя".

Чи часто ти спілкуєшся з російськими чи європейськими футболістами про те, що відбувається в Україні.

"У всіх своя правда. Якщо під час спілкування починаються якісь суперечки, ми намагаємося про це не говорити. Переконати неможливо. У кожного своя точка зору. У них є своя країна, і те, що вони бачать, вони аналізують. Як би я не намагався, не розмовляв. І говорив, що я перебуваю в Україні і знаю більше, переконати дуже складно. Ймовірно, це неможливо зробити.

Якщо починаються зовсім гарячі суперечки, я і мої друзі намагаємося цю ситуацію не чіпати", - сказав Тимощук "Громадському ТБ".

Зараз ви читаєте новину «"У нас телебачення показує одну правду, в Росії - іншу" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути