пʼятниця, 22 березня 2013 10:57

У Мюнхені гамбургер назвали на честь Гвардіоли

Майбутній наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола, який приступить до своєї роботи з наступного сезону, отримав неординарний подарунок від Німеччини. На честь фахівця був названий гамбургер.

"HotPepGuardinator", який можна буде купити у фаст-фуді, складається з таких компонентів: курка, сир, гостра сосиска, мед, гірчиця та овочі.

Чи буде він коштувати як і всі звичайні гамбургери поки не відомо.

Раніше повідомлялося, що Гвардіола попросив керівництво німецького клубу зайнятися трансфером іспанського півзахисника "Реала" Хаві Алонсо.

Іспанець хоче зміцнити центральну вісь "Баварії", де грає інший іспанець Хаві Мартінес. Пеп вважає, що центральний стрижень збірної Іспанії допоможе його майбутній команді.

Контракт Алонсо з "Реалом" завершується влітку 2014 року, і поки ані клуб, ані гравець не говорять про продовження договору. Якщо вони і далі не домовляться, то переходу Хаві Алонсо можна чекати вже цього літа, щоб клуб зміг отримати хоч якісь гроші за гравця.

Зараз ви читаєте новину «У Мюнхені гамбургер назвали на честь Гвардіоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути