субота, 05 жовтня 2013 11:50

У Москві очікують приїзд Сталлоне на бій Кличко - Повєткін

У Москві очікують приїзд Сталлоне на бій Кличко - Повєткін
Сильвестр Сталлоне часто відвідує бої братів Кличків ФОТО: rsport.ru

Один з організаторів бою між росіянином Олександром Повєткіним та українцем Володимиром Кличком, віце-президент Федерації професійного боксу Росії Андрій Рябинський заявив, що на цьому поєдинку не виключена поява відомого американського актора Сильвестра Сталлоне.

Поєдинок олімпійського чемпіона-2004, чемпіона світу за версією WBA Повєткіна з суперчемпіоном за версією WBA, чемпіоном світу за версіями IBF і WBO, переможцем Олімпіади-1996 Кличком відбудеться 5 жовтня у московському спортивному комплексі "Олімпійський".

"Я поки не можу ніяк це прокоментувати, тому ми залишаємо це (приїзд Сталлоне на бій) як можливий сюрприз. Але я звик говорити, що щось буде, тільки тоді, коли я впевнений, що це буде. А зараз я не впевнений, що це буде. Але ідея така є, і , можливо, це вийде, але я не можу цього пообіцяти", - сказав Рябинський.

Вже до Москви на бій між Повєткіним і Кличком прилетів легендарний боксер Леннокс Льюїс, очікується також поява відомого американського важковаговика Джорджа Формана. "Щодо Формана, він буде (на бою). Я не знаю, чи прилетів він вже, але я знаю, що він прилетить", - додав Рябинський.

Повєткін виграв усі 26 боїв на професійному рингу (18 з них - нокаутом). Кличко-молодший здобув 60 перемог (51 - достроково) і зазнав три поразки (всі - нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «У Москві очікують приїзд Сталлоне на бій Кличко - Повєткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути