субота, 05 жовтня 2013 10:58

5 головних питань перед боєм Кличко-Повєткін

5 головних питань перед боєм Кличко-Повєткін
Сьогодні Кличко і Повєткін проведуть бій у Москві ФОТО: Reuters

Cьогодні ввечері у московському СК "Олімпійський" відбудеться давно очікуваний бій між українським суперчемпіоном Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Результат цього поєдинку залежить від багатьох факторів. Виокремлюємо п'ять з них.

1. Чи зможе Повєткін заподіяти шкоди Кличку в стартових раундах?

Фактично в Повєткіна один шанс – в стартових раундах прорватися на ближню дистанцію і хоча б декілька разів сильно влучити в голову Кличка. Чим довше буде тягнутися поєдинок, тим його шанси зменшуватимуться. Кличко раунд за раундом буде методично розбивати свого російського суперника, як і багатьох попередніх.

2. Чи не "перегорить" Повєткін до бою?

Якщо для українця це, за великим рахунком, рядовий поєдинок, то для росіянина – бій життя. На нього тиснутимуть велич суперника, рідні вболівальники, керівники держави, які прийдуть його підтримати. Невідомо - як відповідальність позначиться на його психологічному стані господаря рингу.

3. Чи зможе Повєткін підготувати сюрприз для Кличка?

Тренер російського боксера Олександр Зімін говорить, що його підопічний у підготовці до бою збагатив свій тактико-технічний арсенал. Цікаво буде побачити чи команда "Витязя" приготувала якісь сюрпризи для українського чемпіона. Чи зможе Повєткін поставити перед Кличком складні завдання. Якщо росіянин діятиме як і в попередніх своїх поєдинках, шансів у нього практично не буде.

4. Чи дозволить Повєткін працювати Кличку джебом?

Чи не найважливіше питання. Якщо господар рингу дозволить суперчемпіону працювати джебом зі стартових раундів, шанси його будуть рівно нульові. Найголовніший шлях до успіху Кличка – його джеб.

5. Чи буде ризикувати Повєткін і чи готовий він іти до кінця?

Очевидно, що перебоксувати Кличка Повєткіну не вдасться. Йому потрібно влаштувати війну на рингу, іти в розміни, прориватися на середню та ближню дистанцію і там шукати свій шанс. Одноразові удари "Витязя" не настільки сильні, щоб завдати шкоди українцеві. Треба розривати дистанцію і проводити побільше своїх серій та комбінацій. А найважливіше – проявити свій характер, про який всі говорять.

Наш кореспондент працюватиме в Москві завдяки прес-туру, організованому торговою маркою "Хортиця".

Зараз ви читаєте новину «5 головних питань перед боєм Кличко-Повєткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

110

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути