вівторок, 13 червня 2017 20:11

"У московських барах вболівають за збірну України" - Андронов

"У московських барах вболівають за збірну України" - Андронов
Збірна України може потрапити в заручники до політиків - Олексій Андронов

Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думками про можливу участь збірної України на Кубку світ-2018 в Росії.

"Їхати чи ні? Від цього питання футболісти і тренери справедливо відхрещуються, в кращому випадку кажучи про свої спортивні завдання, і не змішують спорт з політикою.

Настрій у суспільства зовсім інший - воно не бажає і чути про можливу поїздку в Росію. Більш того, не виключено, що і трансляцій турніру на українському ТБ не буде.

Перти зараз проти громадської думки ні футболісти, ні тренери не будуть. Парадокс в тому, що справи говорять куди більше слів. І, вельми гідно борючись на футбольному полі - команда цілком може потрапити в заручники до політиків.

Хоча цього не траплялося ще ні з фехтувальницею Ольгою Харлан, ні з жіночої біатлонною збірною України, ні з екс-чемпіонкою світу з шахів Марією Музичук, яка два роки тому в Сочі взагалі в фіналі грала з росіянкою Наталією Погоніною.

Залишивши в стороні теорії змов, я все-таки ризикну запропонувати українським колегам, а також своїм друзям і товаришам зі збірної, федерації, та й просто уболівальникам - не запрягати віз попереду коня. Відбірковий цикл в самому розпалі, якщо вже Україна в нього увійшла, не відмовившись грати на старті - значить, нічого і влаштовувати зараз дискусії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Шахтар" - "Динамо" показували на вулицях Москви

Перш за все, це неповага до Шевченка і команди, яка чесно працює на футбольному полі. Втрутиться сторонній фактор, чи ні - ми дізнаємося після.

А зараз рейтинги матчів української збірної цілком на рівні, в московських барах за неї вболівають, і багато хто бажав би її побачити тут. Ті, хто вважає, що це не так - можуть відкрито повідомити про свою позицію. Можливо, навіть повідомити про неї в ФІФА. Щоб ступінь привітності і гостинності кожному видно було", - написав Андронов.

У кваліфікаційному турнірі Кубка світу-2018 зіграно шість турів. Турнірне становище в нашій групі: 1. Хорватія - 13 очок. 2. Ісландія - 13. 3. Туреччина - 11. 4. Україна - 11. 5. Фінляндія - 1. 6. Косово - 1.

Матчі 7 туру пройдуть 2 вересня: Україна - Туреччина, Фінляндія - Ісландія, Косово — Хорватія.

Зараз ви читаєте новину «"У московських барах вболівають за збірну України" - Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути